Ga naar inhoud

Jo.Quaedvlieg

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jo.Quaedvlieg

  1. Hoi Bartjeuhh, bedankt voor de reactie, het probleem is al opgelost. Wat was het geval, het ftp programma in mijn software van Invender, werkt vermoedelijk niet correct. Ik heb namelijk de mp3's van de site afgehaald en daarna met Filezilla er weer opgezet. daarna was het resultaat prima. dus nu weet ik hoe het gaat. waarom zoveel verschillende players gebruikt? Om al het andere uit te sluiten. Je kunt het resultaat zien op Belvauer Jonge vergeet niet dat ik een beginneling ben. Groetjes
  2. Ik heb een website gebouwd, als leek met 1-2-3 homepage van Invender. Nu ging dat op zich wel goed, echter na publicatie bleek de muziek op de website na een tiental seconden te hakkelen en heel raar te spelen. Ik heb 15 verschillende players gebruikt, diverse formaten met verschillende bitsnelheden, doch het probleem blijft bestaan. weet iemand een oplossing? De site heb ik op een mmac gebouwd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.