Ga naar inhoud

Rob Smith

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Rob Smith's prestaties

  1. Hallo. Die bewuste KB2847204 staat er inderdaad bij. (bij de lijst die geïnstalleerd zijn geweest. Actueel heb ik die dus niet. Dus als ik het wel goed begrijp: alles weer laten updaten, en dan deze bewuste update verwijderen. Komt die dan niet weer gewoon "opduiken" als automatisch updaten "weer aan staat"?
  2. Ik gebruik géén Internet Explorer en heb dit ook niet meer op de PC. Ik krijg vaag het vermoeden dat er in die Update iets met IE wordt gedaan wat niet lukt als je IE niet op je PC hebt staan. Doordat b.v. Skype en Windows Live Mail mogelijk dll 's delen met IE kan het daarom wel misgaan. Ik heb in ieder geval ook automatisch updaten uitgeschakeld en nu kan ik wel weer goed bij mijn mail. Maar eens afwachten wat er van Microsoft komt.
  3. Dank voor snelle reactie. Na eerder ergens "de mist in te zijn gegaan" nu toch nog een herstelpunt gevonden dat wel acceptabel is. En nu net - terwijl ik mijn PC weer opstart en de mail voor 't eerst weer met succes opstart!) - aan de slag. Het betreft exact het punt waarop Microsoft automatische updates installeerde. Ik vond al meer meldingen ook intussen op internet. Dus Microsoft heeft iets uit te leggen.... Deze discussie -nogmaals dank voor de snelle reactie- kan wat mij betreft even sluiten.
  4. Ook ik kan mijn Windows Live Mail niet meer gebruiken. Teruggegaan naar een vorig herstelpunt werkte, maar ik was zoveel andere zaken dan ook kwijt dat dit eigenlijk geen optie is. Ik ga er vanuit dat het een Microsoft probleem is, gezien het moment van ontstaan bij mij en de melder waarop ik reageer. Melding: "Kan ordinaal 459 niet vinden in DLL-bestand urlmon.dll" NB Ik gebruik géén IE, ook die kan er denk ik last van hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.