Ga naar inhoud

Emilie Misonne

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Emilie Misonne

  • Verjaardag 23-09-1989

Emilie Misonne's prestaties

  1. Bedankt voor jullie reacties! Ondertussen is inderdaad al gebleken dat het normaal is, dus waarschijnlijk is dat inderdaad veranderd na het installeren van een update
  2. Ik heb de laatste versie van de Macbook, met hierop ook Office voor Mac 2011. Sinds enkele maanden heb ik een paar problemen met Word: - De paginanummering wordt opeens in het grijs gemarkeerd. - Automatische inhoudstafels worden ook volledig in het grijs gemarkeerd. --> Dit voor alle Word documenten die op mijn computer staan. --> Bij het afdrukken ziet de tekst er wel normaal uit. Bij het openen op andere computers vermoedelijk ook. Vandaag heb ik Office opnieuw geïnstalleerd, maar het verandert niets aan het probleem. Het kan wel zijn dat ik dit niet correct heb gedaan. Ik heb de cd in mijn laptop gestoken, zonder Office eerst van mijn computer te verwijderen. Daarna heb ik gewoon alle vermelde stappen gevolgd. Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.