Ga naar inhoud

Geert01012013

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Geert01012013

  1. Prima; bedankt voor de info! Nog een fijne avond.
  2. Verder staat er in het bericht van postmaster@outlook.com: Remote server returned "550 5.7.520 Message blocked because it contains content identified as spam. AS (4810)". Cfr screenshot in bijlqge. Onbestelbaar.msg
  3. Beste, Sedert deze morgen krijg ik na het versturen van mijn e-mails steeds dezelfde melding - "Uw bericht werd niet bezorgd omdat de e-mailprovider van de ontvanger het heeft geweigerd" - van "postmaster@outlook.com". Heeft er hier iemand ervaring met dit probleem? En zo ja, graag een stappenplan om het op te lossen AUB. Groetjes en dank bij voorbaat!
  4. Thx Kweezie Wabbit, 'k Heb jou stappenplan gevolgd en alles loopt opnieuw perfect! Een hééééélé DIKKE MERCI!!!!
  5. Beste, Mail opstellen en versturen is geen enkel probleem. Wanneer ik er echter een bijlage (document) wil toevoegen, krijg ik melding dat internet-explorer niet meer werkt. Hoe kan ik dit oplossen? PS : heb al geprobeerd met het aanmaken van herstelschijf. Mvg!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.