Ga naar inhoud

johansmit

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

johansmit's prestaties

  1. Bedankt voor je reaktie. Het is mij net gelukt om alles weer te herstellen,oorzaak was de laatste update van windowns van 16-05-2013 Het verwijderen van deze update kb2847204 was voldoende om het te herstellen. In ieder geval heel bedankt voor je reaktie.
  2. Bedankt voor je reaktie ja dat denk ik ook maar ik heb o,o verstand van computers en alles wat ik lees wat je moet doen is voor mij onbegrijpelijk. Ik ben dan ook al redelijk op leeftijd en dacht dat ik het hier snel kon oplossen.
  3. Hallo, Dit is voor mij de eerste keer op dit forum met een vraag. Ik ben op computergebied totaal onbekend, maar krijg sinds vandaag telkens een melding kan ordinaal 459 niet vinden met als gevolg dat in het internet niet op kan. Dit is gebeurd na dat er een windows update is geweest. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Groetjes, Johan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.