Ga naar inhoud

Isabel24

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Isabel24's prestaties

  1. Bedankt voor de reactie! De e-mail adressen zijn mij compleet onbekend. Ik ga het proberen, thanks! - - - Updated - - - Even een toevoeging: Als ik de e-mail adressen google vind ik ook allemaal sites als "Stop forum spam". Voel me er niet zo veilig bij, want ik wilde dus graag een Paypal rekening aanmaken en als ik daar mijn e-mail adres wil intypen (eerste letter) zie ik dus al die vreemde e-mail adressen voorbij komen..
  2. Goedenavond, Ik gebruik Google Chrome waarbij gebruikte e-mail adressen automatisch worden opgeslagen. Nu wilde ik net ergens op een website een account aanmaken waarbij ik mijn e-mail adres moest invullen, ik typte de eerste letter van mijn e-mail adres in en zag een onbekend e-mail adres (g-mail) staan waarmee nog nooit ingelogd is vanaf deze laptop (ik ben de enige gebruiker). Ik heb gelijk alle letters getest en vind nu 3 vreemde e-mail adressen (g-mail). Weet iemand hoe dit kan? Alvast heel erg bedankt. Groetjes, Isabel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.