Ga naar inhoud

mic.s

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

mic.s's prestaties

  1. Hallo, OP dit moment heb ik een behoorlijk oude videokaart. Ik wil deze een beetje gaan upgraden richting de 1 of 2 gb. Er gaat op deze videokaart geen zware games gespeeld worden. Meer Multi media dingen. De kaart die ik nu heb is een Radeon x800gt 256mb agp. Iemand een leuke suggestie?, zie door het bos de bomen niet meer Mvg Mic
  2. De grafische kaart is een gv-n860g512ia. 2048 mb ddr2 geheugen. - Manufacture : Foxconn - Socket : Intel LGA775 socket - Chipset: Intel - Memory type : DDR2 SDRAM - Memory slots : X 2 - Expansion slots : 1 x AGP, - Front Side Bus : 1333 / 1066 / 800 MHz (FSB) - Main ports : SATA and IDE - Audio : On-board Probleem is dus als de videokaart erin zit geeft de computer hij een klein stroom stootje en doet voor de rest niks. Als de videokaart eruit is, dan draai de computer wel maar gaat dan piepen(waarschijnlijk omdat er dus geen videokaart in zit) Maar draait dan wel.
  3. Hallo, Volgende probleem doet zich voor. Sinds kort start de computer niet meer op. Ik heb de power supply ondertussen vervangen van 250 watt naar 550 watt. Dit is meer dan genoeg omdat er niet veel in hangt. Helaas was dit niet de oplossing. Wat blijkt als ik de videokaart eruit haal start de computer gewoon op. Vraag: Ligt het nu aan de videokaart of aan het moederbord. Wil niet gelijk een nieuwe kaart bestellen als het zo meteen aan het moederbord ligt. Heb ook niet een andere kaart liggen om te testen. Help!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.