Ga naar inhoud

Joost-Buriram

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Joost-Buriram's prestaties

  1. Alles uitgevoerd met Delfix.exe, ook met CCleaner, die bij de tweede Registry scan nu aangeeft 'No issues were found', dus nu moet het dus goed zijn, ik zag wel dat de FRST.txt tool van mijn bureaublad is verdwenen, maar ik verwacht dat dit normaal is. In ieder geval nogmaals heel erg bedankt voor de hulp.
  2. Hier het logbestand. AdwCleaner[C00].txt
  3. Bedankt voor de hulp, ik denk dat het probleem nu verholpen is, al een paar weken lang kreeg ik om het kwartier deze melding, maar nu heb ik deze melding al twee uur niet meer gezien, ook niet na een paar maal mijn pc aan en uit te hebben geschakeld.
  4. Hierbij het gevraagde Fixlog.txt bestand. Fixlog.txt
  5. Als ik de melding verwijder komt hij na ongeveer een kwartier weer terug. Hierbij de gevraagde logies van FRST. FRST.txt Addition.txt
  6. iEscape, bedankt voor het Welcome, Engels is geen probleem, ik woon in Thailand. Deze hele procedure heb ik al een paar keer gevolgd, maar helaas zonder resultaat, alleen is de melding nu gewijzigd naar. Can not find script file *C:\Users\unS\AppData\Local\Temp\setup.js*
  7. Als ik mijn nieuwe Lenovo AIO computer aanzet krijg ik de volgende melding midden op het scherm. Windows Script Host access is disabled on this machine Contact your administrator for details Ik kan dit wegklikken maar na ongeveer 10 minuten komt deze melding weer terug op het scherm. Verder kan ik de computer normaal gebruiken, ik schuif de melding onder de zwarte balk onderaan. Is dit probleem te verhelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.