Ga naar inhoud

Annelies82

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Annelies82

  1. We laten hier altijd de updates van Windows uitvoeren en ik heb de flashplayer geupdate (maar pas na dit probleem). Het gekke is dat ik enkel problemen heb met Youtube. Op andere websites kan ik wel online filmpjes bekijken.
  2. Geprobeerd en helpt niet. Ik heb de filmpjes al proberen te openen in Internet Explorer, Firefox en Chrome. En geen van de drie wil de filmpjes openen.
  3. Alles tips geprobeerd, maar niets helpt. Bestaan er nog oplossingen? Want ik mis de filmpjes op Youtube wel.
  4. Sinds enkele dagen krijg ik een foutmelding als ik op Youtube een filmpje probeer te kijken. Het filmpje lijkt te laden, maar ineens verschijnt het volgende: De achtergrond van het Youtube-schermpje wordt zwart met sneeuw en er verschijnt de volgende melding: "Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw." Ondertussen heb ik het cache-geheugen al leeg gemaakt en de flashplayer geupdate. Waardoor zouden de filmpjes ineens niet meer willen afspelen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.