Ga naar inhoud

margaret

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

margaret's prestaties

  1. HijackThis gedownload, maar laten lopenlukt niet. Dan zegt de computer steeds : Hijack is already running. Dit is nu ongeveer een half uur aan de gang. Malwarebytes gebruik ik al. Heb die wel geupdate en nog eens laten scannen. Er zijn geen bedreigingen gevonden. - - - Updated - - - Ik heb zojuist Hijjack This verwijderd van mijn computer en daarna opnieuw geinstalleerd. Kreeg helaas weer de melding "Hijack is already running"
  2. Ja, heb gecontroleerd en mijn Active X filtering uitgeschakeld! Demelding verschijnt helaas nog steeds.
  3. Het lukt me niet om van deze melding af te komen: adobe flash player update service 11.6 r 602 werkt niet meer en is gesloten. de toepassing werkt niet goed meer Ik heb alles van Adobe verwijderd (zowel de reader als de flash player zelf) vervolgens opnieuw geinstallleerd, maar dat hielp niet. Heb ook revo uninstaller pro geinstalleerd en laten werken om resten (sporen) van oude programma's te verwijderen. Adobe opnieuw verwijderd en geinstalllerd Dit heeft allemaal niet geholpen. Hoe kom ik van deze hinderlijke melding af?
  4. GELUKT Ben op Uw manier in Mijn programma Mail van Vista te gaan werken met een mailtje versturen via Testmails aan mijn eigen mailadressen. Zo kwam ik erachter dat ik bij Beeld niet moet aangeven sorteren op voornaam. Maar bij Beeld wel moet aangeven groeperen op voornaam. Groeperen op Voornaam dus!
  5. Dank voor al Uw moeite! Echt Super! Het zal er waarschijnlijk aan liggen dat ik Windows Mail van Vista gebruik. Geen Outlook, Webmail of Livemail. Mijn excuses dat het toch nog niet is opgelost vriendelijke groeten
  6. dag Clarkie Bedankt voor al je werk, een groep aanmaken en mails versturen zowel in Outlook als in g-mail, als windows live mail Ik gebruik geen van drie, ik werk met Windows Mail van Windows Vista. De voornaam heb ik in de gaten en zojuist nog eens extra gecontroleerd in mijn adresboek en ik de filmclub-groep. Klopt prima. Ook mijn adresboek staat gesorteerd op voornaam. Je hebt gelijk dat ik me er niet aan zou moeten storen en dat de mails aankomen. Maar vervelend vind ik het, dat het me gewoon niet lukt. Ben erg blij met je hulp en het meedenken!
  7. Ik kan het maar beter eerlijk zeggen, het mailadressen probleem is helaas toch nog niet opgelost. De leden van mijn filmgroep ontvingen mijn mail gisteren blijkbaar toch weer met een ratjetoe aan namen bovenaan in de adresbalk. En vragen me "hoe komt het nou dat het jou niet lukt? " Ja, dat begrijp ik ook niet, temeer omdat ikzelf de mail op alfabet verzonden heb en zelf ook zo ontving.
  8. Uw reactie was voor mij het EI VAN COLUMBUS. Heb de oude filmgroep verwijderd, die maar niet wilde lukken. En een nieuwe groep "filmgroep" aangemaakt, meteen in de door mij gewenst alfabetische volgorde op voornaam. En ja, nu blijven de namen ook op alfabet staan, als ik een bericht ga verzenden en ook als ik het verzonden heb (gecontroleerd door mijn eigen naam erin te zetten) SUPERBEDANKT!!
  9. Zojuist heb ik een proefmail gestuurd naar de "groep" , mijn Filmclub. Waarin ook mijn eigen naam + mailadres. Dan zie je bij versturen inderdaad geen individuele mailadressen! Inderdaad alleen de naam van de groep. Doordat ikzelf deze mail ook kreeg, zag ik dezelfde ratjetoe aan mailadressen, dus géén alfabetische volgorde van mijn bestemmelingen, in het "proef"mailbericht. Ik vind het echt veel prettiger als ze op alfabetische volgorde staan! Hoop dat U me vertelt hoe ik dat voor elkaar krijg!
  10. ik ga naar 'extra', dan 'contactpersonen', dan 'filmclu'b, dan druk ik op 'email' en krijg 'n mailbericht met daarin al die 7 gehusselde contactpersonen van mijn filmclub en schrijf hen een mailbericht.
  11. Dank voor Uw snelle antwoord! Op het mailbericht wat ik verstuur!! In de groep van 7 staan ze alle 7 helemaal mooi op alfabet. Zogauw ze in het te versturen bericht komen, gaan ze kriskras. Dat is het frusterende!
  12. In Windows Mail van Windows Vista staan mijn contactpersonen prima op alfabet. Ook in de aangemaakte groep (7 personen) staan ze vanzelf prima op alfabet. Zodra ik aan die groep van 7 een mail wil sturen staan alle mailadressen kriskras door elkaar. Hoe krijg ik dat toch in orde? Margaret
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.