Ga naar inhoud

krapuul

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door krapuul

  1. welk programma moet ik nu concreet gebruiken?
  2. krapuul

    cd en dvd

    ik weet dat het belachelijk klinkt maar kan iemand mij eens concreet uitleggen hoe je een: - cd brandt (die je kan afspelen op een cdspeler) - dvd brandt (die je kan afspelen op een dvdspeler) want als ik dit probeer (wat ik dus al veel heb gedaan) kan ik ze alleen openen op de computer en niet op het andere apparaat ik heb het gecheckt op verschillende apparaten dus daaraan ligt het niet.
  3. op mijn Playstation 2 kan je dvd's afspelen dus ik hoop dat dit ook lukt
  4. wat is divx? en als ik het gewoon brand als data kan mijn dvdspeler dat ook weten?
  5. .avi grootte tussen 30000 KB en 45000 KB
  6. ik heb meerdere video's op mijn pc staan en zou ze graag op 1 dvd branden. Met welk programma doe ik dat het beste. En kan dat op gelijk welk schijfje: CD/DVD/CD-ROM
  7. tis een pc en ik snap niet wat je bedoelt ben nogmaar een groentje:D
  8. denken, wat moet ik concreet doen?
  9. het icoontje staat er niet meer wat nu?
  10. niets werkt heb al vanalles geprobeerd zelfs help en ondersteuning hielp niet:bawling:
  11. stond al aangevinkt maar nog steeds:D
  12. 1. als ik op een item klik in de verkenner, opent het in een ander scherm. Dus als ik een bestand moet openen staan er minstens 5 mappen open, dit is redelijk ambetant en ik verlies er nogal veel tijd door. 2. als de computer opstart komt hij altijd op 1 acount uit, zou het mogelijk zijn dat wanneer ik opstart ik op een lijst uitkom waarvan ik kan kiezen? 3. Dit geeft ook met 2 te maken als ik afmeld moet ik de gebruikersnaam zelf intypen, kan je niet kiezen uit een lijstje? 4. Mijn geluid gaat nu ook al niet meer. nogtans geluid staat op maximum en alles dempen staat af. Hij vind mijn luidsprekers niet meer. Iemand een oplossing voor 1 van deze 4 problemen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.