Ga naar inhoud

China

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door China

  1. Dit is bijzaak, dit heeft direct met archiveren te maken. Niets te maken met de computer en de technologie ervan. Had graag de bestanden zo gelaten. Maar een archief moet zo toegangelijk mogelijk zijn voor iedereen. Er zijn in de loop der jaren internationale regels ontstaan. Zeker met de opkomst van digitalisatie.
  2. Enkele familieleden reageerde ook al een beetje als bovenstaande reacties. hahaha Kort omschreven: In onze familie hebben een digitaal algemeen archief. Dit archief bestaat uit beroemde foto's, muziek, films, cabaret, cursussen, games, historische filmpjes, clips etc. etc.... en boeken) Om dit laatste gaat het: de boeken (epub) bestanden "moeten" volgens het archief regelement in een mapje staan. Had naast dit forum ook andere site geraadpleegd. Ook hier geen resultaat. Jammer, wie weet heeft iemand nog een oplossing. In ieder geval bedankt voor jullie reacties Clarkie en Passer.
  3. Hallo, Is er een sneltoets of een bepaalde tool om 10.000 individuele bestanden in 10.000 individuele mappen te plaatsen en dat de titel van bestand automatisch overgaat in naar de titel van de map? Of moet ik 10.000 keer dezelfde handeling doen: - Bestandsnaam kopieren - Plakken in map Heb op Google gezocht maar niets gevonden. Ben bang dat ik geen oplossing kan vinden, vandaar mijn vraag via de forum. Groet, Wilfred
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.