Ga naar inhoud

WillemH

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door WillemH

  1. heb het gevonden rechtermuisklik op nummering Lijstinspringingen aanpassen... daar kan je alle niveau's instellen
  2. je kan wel de tweede 1 aanpassen, maar dat is niet de bedoeling voorlopig behelp ik me door het document te openen in Word 97 ("oude" pc) en daar aan te passen kan niet blijven duren natuurlijk
  3. inderdaad bericht van gisteren stond niet juist geparkeerd ben nog nieuw in de zaak...
  4. Ik had in Word 2007 enkele opmaakprofielen gemaakt om mijn werfverslagen in te delen:1.1 en 1.1.1. De eerste 1 staat voor de nummer van het verslag. De tweede 1 staat voor de opeenvolgende items in het verslag. De derde betreft onderverdelingen. het eerste punt van verslag 4 is dus 4.1. Het aanpassen van de eerste 1 per verslag was geen probleem. In Word 2010 is dit helaas niet mogelijk voor zover ik weet. Via "beginwaarde voor nummering / doorgaan met vorige lijst / nummers overslaan / de eerste nummer aanpassen" lukt het niet. Enig idee?
  5. Ik had in Word 2007 enkele opmaakprofielen gemaakt om mijn werfverslagen in te delen:1.1 en 1.1.1. De eerste 1 staat voor de nummer van het verslag. De tweede 1 staat voor de opeenvolgende items in het verslag. De derde betreft onderverdelingen. het eerste punt van verslag 4 is dus 4.1. Het aanpassen van de eerste 1 per verslag was geen probleem. In Word 2010 is dit helaas niet mogelijk voor zover ik weet. Via "beginwaarde voor nummering / doorgaan met vorige lijst / nummers overslaan / de eerste nummer aanpassen" lukt het niet. Enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.