Ga naar inhoud

mbz

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mbz

  1. hmm.. ik lees het alsof de alleen de naam kunnen veranderen, van verschillende soorten bestanden, niet de extensie zelf... of heb ik het nu mis?
  2. Nee helaas niet. Elk .gef bestandje dient een opzichzelfstaand .pdf bestandje te worden
  3. Ik ben bang dat dit proces even lang duurt als het handmatig invoeren :S mede door het feit dat ik max. drie bestanden tegelijkertijd kan doen. Mocht u nog alternatieven weten dan hoor ik dit graag :S !
  4. Beste Lezer, Ik zit met het volgende probleem, ik moet een groot aantal (afhankelijk van een aantal factoren, maar denk hier aan 10 tallen tot 100 tallen) .GEF bestanden omzetten naar .PDF. Momenteel moet dit helaas nog met de hand :S Kent iemand een softwareprogramma die in staat is meerdere .GEF bestanden tegelijk om te zetten naar .pdf ???? Ik heb helaas tot nu toe nog niks vinden. Een alternatief waardoor het hoeveelheid werk minder wordt is ook welkom alvast bedankt! mbz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.