Ga naar inhoud

fekebob

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fekebob

  1. Sorry hé was zo niet bedoeld,had gewoon raad gevraagd ,was blij met de info,heb alles gedaan wat jij voorstelde heb er iedere keer een schermafbeelding bijgedaan voor te laten zien,maar geen resultaat,dus was voor mij de enige oplossing Windows 10 terug instaleren.
  2. Heb het probleem dan maar zelf opgelost,blijkbaar kon niemand mij helpen.Was simpel gewoon Windows 10 opnieuw geinstaleerd en de problemen met de update was weg.
  3. Heb firewall uitgeschakeld,virusscanner uitgeschakeld niks helpt,update kan niet geinstaleerd worden,raar .
  4. Heb dit geprobeerd geen oplossing,deze morgen nog eens updates proberen te downloaden,weer dezelfde fout gekregen,weet het echt niet meer,stel mij de vraag zijn deze updates echt nodig?Heb er nog eens een printscreen bijgedaan,dit krijg ik.
  5. Bedankt voor de snelle reactie maar krijg dat niet in orde.Heb er 2 schermafbeeldingen bijgedaan zo kun je zien wat ik heb gedaan.
  6. Kan deze cumulatieve update voor Net Framework 3.5 en 4.8 Windows 10 version 1903 voor x64 (KB4524100)niet geinstaleerd krijgen.Krijg iedere keer de melding,sommige updatebestanden ontbreken of vertonen problemen,foutcode(0x80073712)Graag hulp bij deze.
  7. Bedankt voor u reactie maar heb zojuist de pc terug meegegeven met kleinzoon,zie wel verder wat hij daar mee gaat doen,bedankt nogmaals voor u reactie.
  8. Acer Aspire One 4 gb,500 gb harde schijf zonder brander,wilt niet meer opstarten.Heb geprobeerd om de fabrieksinstellingen terug te zetten alt f10 maar dat ging niet,foutmelding error.Dan maar geprobeerd om met een externe brander en een recovery cd via de bios terug te instaleren,error gaat niet. In veilige modus krijg ik deze melding:Windows cannot complete instalation in safe mode.To continue installing Windows restart de computer.De notebook is van mijn kleinzoon en ik denk dat hij iets heeft willen instaleren en dat is verkeert afgelopen denk ik.Graag hulp,dank bij voorbaat.
  9. Probleem is opgelost,heb mijn pc geformateert en nu kan ik de cardreader wel gebruiken. Veel werk maar weeral iets wijzer geworden,bedankt in ieder geval voor de moeite.
  10. Ja die driver voor windows 7 geinstaleerd.Als ik in de Terris CR 112 multi card reader een sd kaart steek wordt die direct weergegeven.Ik dubbelklik op het icoontje op bureaublad van computer en zie dan de sd kaart staan.Ik steek mijn simkaart in de cardreader en open dan simedit exe,normaal staat dan daar de inhoud van de simkaart.Maar noppes.
  11. Windows 7 Home Edition.Ja bij de buurman met simkaart geprobeerd en daar werkt die wel. Buurman heeft wel Vista kan daar het probleem zitten?Nogtans vroeger heeft de cardreader wel gewerkt bij mij op windows 7.
  12. Driver verwijderd,heb mijn instalatieschijfje terug gevonden en opnieuw geinstaleerd.Werkt nog altijd niet,ccleaner ook gebruikt maar zonder resultaat.Weet het niet meer,
  13. Heb indertijd bij Aldi dit aparaatje gekocht,werkte pefect,maar nu wide ik mijn simkaartje bijwerken en nu werkt dit niet meer.Bij de buurman die ook zo een apparaatje heeft gaan proberen,en daar werkt hij wel.De pc geeft wel aan dat het stuurprogramma verouderd is en moet bijgewerkt worden.Als ik de kaartlezer op de usb poort aansluit dan geeft hij die wel aan,maar kan niet aan mijn gegevens op de simkaart geraken.Weet iemand raad?
  14. Heb een andere downloader gezocht mipony,en deze download tegen een redelijke snelheid,dus zal het hier dan maar bij laten.Toch wil ik u bedanken voor de snelle antwoorden,ben daar zeer dankbaar voor.
  15. Heb gedaan wat je hebt voorgesteld en dit zijn de gegevens.28579kbps downloadspeed,3573.1kbps/sec transfer rate. Gebruikte vroeger jdownloader en haalde toen 3500kbps downloadsnelheid.
  16. Mijn abonnement bij telenet is confortnetXL.
  17. Heb via rapidshare een acount heb dus altijd kunnen downloaden tegen 3.5mb,nu plotseling kan ik nog downloaden tegen 2mb max.Heb een speedtest gedaan van telenet en krijg een downloadsnelheid van 3.5mb.Rapidshare zegt dat het niet aan hun ligt,maar aan telenet.Kan het zijn dat mijn firewal iets blokkeert waardoor mijn downloadsnelheid trager is?Misschien dat iemand mij kan helpen.
  18. De filmpjes heb ik omgezet met quickmediaconverter naar 3gp.grzt fekebob
  19. Dit is mijn eerste keer dus nog een beetje onwennig.Ik heb een sony ericsson w610i,heb een paar muziekclipjes gedownload en omgezet naar 3gp voor de gsm.Krijg alleen geluid op de gsm maar geen beeld.Is er soms iemand die mij hiermee zou kunnen helpen,bedankt op voorhand.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.