Ga naar inhoud

fekebob

Lid
  • Items

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door fekebob

  1. Acer Aspire One 4 gb,500 gb harde schijf zonder brander,wilt niet meer opstarten.Heb geprobeerd om de fabrieksinstellingen terug te zetten alt f10

    maar dat ging niet,foutmelding error.Dan maar geprobeerd om met een externe brander en een recovery cd via de bios terug te instaleren,error gaat niet.

    In veilige modus krijg ik deze melding:Windows cannot complete instalation in safe mode.To continue installing

    Windows restart de computer.De notebook is van mijn kleinzoon en ik denk dat hij iets heeft willen instaleren en dat is verkeert afgelopen denk ik.Graag hulp,dank bij voorbaat.

  2. Ja die driver voor windows 7 geinstaleerd.Als ik in de Terris CR 112 multi card reader

    een sd kaart steek wordt die direct weergegeven.Ik dubbelklik op het icoontje op bureaublad van computer en zie dan de sd kaart staan.Ik steek mijn simkaart in de cardreader en open dan simedit exe,normaal staat dan daar de inhoud van de simkaart.Maar noppes.

  3. Heb indertijd bij Aldi dit aparaatje gekocht,werkte pefect,maar nu wide ik mijn simkaartje bijwerken en nu werkt dit niet meer.Bij de buurman die ook zo een apparaatje heeft gaan proberen,en daar werkt hij wel.De pc geeft wel aan dat het stuurprogramma verouderd is en moet bijgewerkt worden.Als ik de kaartlezer op de usb poort aansluit dan geeft hij die wel aan,maar kan niet aan mijn gegevens op de simkaart geraken.Weet iemand raad?

  4. Heb via rapidshare een acount heb dus altijd kunnen downloaden tegen 3.5mb,nu plotseling kan ik nog downloaden tegen 2mb max.Heb een speedtest gedaan van telenet en krijg een downloadsnelheid van 3.5mb.Rapidshare zegt dat het niet aan hun ligt,maar aan telenet.Kan het zijn dat mijn firewal iets blokkeert waardoor mijn downloadsnelheid trager is?Misschien dat iemand mij kan helpen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.