Ga naar inhoud

desperate101

Lid
  • Items

    12
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

desperate101's prestaties

  1. Er was wel meer "vreemd" aan de ondersteuning van Dell, maar dat is een ander verhaal. Toen ik eerst geconfronteerd werd met de OS crash heb ik eerst nog geporbeerd om een nood recovery te doen. Misschien heeft die lege SSD schijf daarmee te maken? Anyhow, ik heb de driver gedownload en geïnstalleerd, maar noch de externe schijf noch de printer worden nu herkend. - - - Updated - - - Nog vergeten te herhalen: er stond Windows 7 op.
  2. USB hub? Niet bij mijn weten. Heb nu printer aangesliten en die vindt hij inderdaad ook niet terug. Het enige nummer dat ik vind op de LaCie is onderaan: 13391005141674QL maar dat wijkt af van de format die serial nummers vlgs de site van LaCie normaal hebben.
  3. Vind ik vreemd - ik heb het OS helemaal opnieuw geïnstalleerd met een herstelschijf die ik gekregen heb van Dell, en heb daarbij gewoon netjes gedaan wat mij aan de helplijn en / of in de helpcommentaren gezegd werd. Overigens werkt het OS momenteel OK - en blijf ik zitten met het probleem van de LaCie. Kan het iets te maken hebben met een ontbrekende driver?
  4. http://speccy.piriform.com/results/4GaftBm67psSWwPHLoTlwew Dat is em.
  5. dat niet toegewezen volume is nog een gevolg van de OS crash - mij ook niet duidelijk wat het predies is, maar heeft m.i.niet te makenmte de exteren harde schijf. Hoop dat afbeelding van apparaatbeheer wat duidelijker is:
  6. Ik heb in elk geval een enorme hoeveelheid drivers opnieuw geïnstalleerd - maar de LaCie wsch niet. Probleem is dat ik het exacte type van de schijf niet terug vind, en op de site van LaCie staat zo'n onnoemelijke hoeveelheid drivers dat er geen beginnen aan is. Ik voeg een schermafbeelding bij van schijfbeheer. De schijf werkt correct op een andere PC (weliswaar onder XP, maar voor de crash werkte hij ook onder Windows 7 correct).
  7. Hallo, ben stapje per stapje aan het bekomen van een crash van mijn Windows 7 OS. OS ondertussen opnieuw geïnstalleerd en zo. Probeer nu een aantal bestanden van een externe hadre schijf (LaCie 1 TB) te halen). Schijf is via USB aan Dell XPS One 2710 gekoppeld. Als ik op "computer" klik, zie ik de schijf niet. Ook in "apparaatbeheer" is er geen spoor van de externe harde schijf. Voor de OS crash werkte het ding probleemloos. Ik wil extreem voorzihtig te werk gaan, want op de LaCie staan mijn foto's - door de Win7 crash is dat nu de enige plek waar ik ze nog heb. Help!
  8. De blauwe Chimay is voor jou. Ik begrijp alleen niet dat ik op alle fora en helppagina's die ik tot nu toe geraadpleegd had, nergens de servernaam "uit.telenet" was tegengekomen, wel altijd iets als smtp.telenet (of een variant daarvan...). Paar testjes gedaan nu en het werkt! Thx!
  9. Nee, jammer genoeg niet. Is een link naar een pagina op de site van TN - al 100 keer geprobeerd, helpt niet :-( - - - Updated - - - Ik heb er ondertussen zelfs een klein bakske Ch voor over. Dit gebeurt er als ik wil verzenden:
  10. Yep, die was er zeker bij. Foutmelding was initieel dat er een wachtwoord nodig was - heel snel daarna telkens kurkdroog de melding dat er geen verbinding tot stand gebracht kon worden met de server. Die blauwe Chimay staat echt koud hoor!
  11. Voor de zoveelste keer aan het proberen om Thunderbird in te stellen voor mijn Telenet-mail. Kan wel ontvangen, nietverzenden. Alle ongeveer 37,000 hits ivm ditprobleem gelezen en minstens 2 keer toegepast. Echt waar. Dus: een blauwe Chimay voor wie er in slaagt mij dit probleem vanavond echt te laten oplossen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.