Ga naar inhoud

Gilleke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Gilleke

  1. Hallo Clarkie, bedankt van je reactie en de hulp. Ik heb gedaan wat je gezegd hebt maar geen verandering. Ik zie geen "Herstelde persoonlijke mappen" en ook geen "Zoek geraakt en gevonden". Zoals gezegd ik kan geen enkele map (die ik nota bene zelf heb aangemaakt) verwijderen, leegmaken en/of opkuisen. Het is net of hij me niet als eigenaar/administrator ziet van het hele gebeuren.
  2. Ik heb een Office 2010 professional Engelse versie (bewust gekozen), maar nu sinds enkele dagen kan ik in Outlook geen mappen uit mijn inbox meer verwijderen hij geeft me steeds de volgende melding :"Cannot delete this folder. Right click the folder & then click Properties to check your permissions for the folder. See the folder owner or your administrator to change your permissions. The folder is full." Ik ben de enige gebruiker van deze computer en dus ook de administrator, wat is het probleem en hoe kan ik het verhelpen. Bedankt voor de eventuele hulp.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.