Ga naar inhoud

rikwillemsen

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door rikwillemsen

  1. Ik heb ondertussen via deze site Official Windows 7 SP1 Disks - Win Toolkit Guides - WinCert.net Forums de installatiedisk van Windows 7 gedownload en een Clean installatie gedaan. Het enige nadeel is dat ik nu een Engelstalige Windows heb. Bedankt voor de hulp.
  2. Heb het opstartherstel (meerdere keren) uitgevoerd. Jammer genoeg is het probleem niet opgelost. Windows begint wel met opstarten en installatie (in het Engels) maar na een tijd komt de boodschap: 'Windows could not complete the installation. To install windows on this computer, restart the installation' Na het herstarten komt dezelfe foutboodschap terug.
  3. OK, bedankt. Dit ga ik straks eens proberen. Ik houd je op de hoogte
  4. Ik heb dit meerdere keren gedaan en ik krijg telkens dezelfde fout. En...... ik heb jammer genoeg geen herstelschijven aangemaakt.
  5. Door bij het opstarten de combinatie ALT-F10 in te drukken. - - - Updated - - - In de handleiding van de laptop staat dit als volgt beschreven: Herstellen vanaf de harde schijf bij opstarten Windows en alle vooraf geïnstalleerde software en stuurprogramma’s opnieuw installeren: 1. Schakel uw computer in en druk tijdens het opstarten op Alt+F10. Packard Bell Recovery Management wordt geopend. 2. Klik op Systeem naar fabrieksstandaard herstellen. Let op: Dit proces zal alle bestanden van uw harde schijf wissen. 3. Klik op Volgende om door te gaan. De originele in de fabriek geladen onderdelen van de harde schijf worden hersteld. Dit duurt enkele minuten.
  6. Nog een aanvulling: het besturingssysteem is Windows 7 Home Premium OA. Ik beschik over de Product Key maar ik heb geen CD met deze Windows.
  7. Ik heb een laptop Packard Bell Easynote LM86. Ik heb getracht een systeemherstel (fabrieksinstellingen) vanaf de harde schijf te doen. De leek te lukken tot er op het einde de foutboodschap 'fail to restore increment image' verscheen. Na op OK te klikken werd de laptop opnieuw opgestart. Dit lukt echter niet en ik krijg nu de boodschap BOOTMGR is missing. Hoe krijg ik dit terug in orde?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.