Ga naar inhoud

Rudiger

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rudiger

  1. Is er iemand die uit eigen ervaring kan adviseren over het gebruik van Sharepoint of Google Apps (for Business)? Welke zou de meest opportune keuze zijn op vlak van kostprijs? Op het vlak van efficiëntie?
  2. Ik kopieerde mijn data-bestanden naar een externe harde schijf (LaCie met RAID) om daarna te werken met Vice Versa synchronisatie. Vice Versa geeft aan dat 318 bestanden in conflict zijn. Inderdaad elk van deze bestanden is op de externe HD 1 seconde jonger dan de versie op de HD van de PC. Is dit op te lossen ?
  3. Geen foutmelding. Uitgevallen en zwart scherm met onderaan voor mij onbegrijpbare mededelingen. Er is eigenlijk maar een account actief op de PC. Ik weet niet of ik kan inloggen als adminisrator. PC start op maar er wordt geen nieuw profiel aangemaakt. Telkens opnieuw laat hij weten een profiel aan te maken. Ik veronderstel dat opstarten in veilige modus kan.
  4. Vrijdag viel de PC plots uit. Bij heropstart krijg ik de boodschap 'Kan profiel niet laden'. Opnieuw opgestart met natuurlijk zelfde foutmelding. Op welke wijze kan ik mijn profiel laden en/of herstellen ?
  5. Ik overweeg om de e-mailfunctie in te stellen op mijn GSM zodat ik ook buiten kantooruren en in het buitenland mijn mails kan nakijken en eventueel beantwoorden. Ik zou wel graag de mails toch nog in mijn outlook ontvangen. Kan dit ? Wat moet ik hiervoor doen ? Op welke instellingen moet ik letten ?
  6. Na installatie van Office 2007 ging ik bij gebrek aan een correcte activeringcode terug naar de oude versie Office 2003, maar ... voor Outlook 2003 blijft het systeem vragen naar mainsp3.msp. De file gevonden via Internet maar dit werkt niet. Na aankoop van een versie van Office 2007 met juiste code en installatie blijkt dat de oude versie Office 2003 niet verwijderd werd. Outlook 2007 weigert te functioneren en geeft aan dat er geen locatie bepaald werd waar mail ontvangen en verzonden kunnen worden. Ik geef de juiste plaats aan van de outlook.pst file die ik wil gebruiken, maar niets lijkt te helpen. Ook voor het verwijderen van Office 2003 vraagt het systeem naar mainsp3.msp, dus dat lukt ook niet. Is er iemand die mij kan aangeven op welke wijze ik Office 2003 kan verwijderen en/of Outlook 2007 aan't werk kan krijgen ?
  7. Ongeveer een maand nu lukt het mij niet om wijzigingen aan de website te uploaden. Dreamweaver gaat hangen. Ik heb intussen het programma opnieuw geïnstalleerd en geupdated maar steeds gaat het programma hangen indien ik wil aanloggen op de remote server. Men adviseerde mij het uploaden te doen via een andere FTP-client. Ik weet niet hoe of wat. Welke FTP-client neem ik hiervoor best ? Hoe moet ik de website of haar aanpassingen dan uploaden ?
  8. Het is een Alcatel ISDN SADSL Modem ISDN SpeedTouch 536(i) v6
  9. Een nieuwe modem (ADSL) werd geinstalleerd. Nieuw IP-adres met moeite kunnen installeren. Mail en internet werken opnieuw. Netwerkprinters kunnen evenwel niet gevonden of opnieuw geinstalleerd worden. Blijkbaar kan de print spooler-service niet gestart worden. Probeerde via 'De computer''Beheren''Services en toepassingen''Services''Print Spooler', terug gestart, maar dit helpt blijkbaar niet. Besturingssysteem Windows XP SP3. De printers zijn aangesloten via OfficeConnect Dual Speed Switch 16, een HP Officejet Pro en een Utax CDC1526 D (kopier, printer, fax). Heeft iemand een werkbare oplossing ?
  10. Bedankt, ik heb onder andere ArcReader, het prigramma dat Installer blijkbaar opnieuw wilde installeren eraf gegooid en het probleem was ook opgelost.
  11. Heb reeds systeemherstel gedaan, maar het is mij niet meer duidelijk wanneer een en ander juist verkeerd ging. Hoe ver mag, moet, ik teruggaan ?
  12. Enkele maanden werkte ik met Xobni onder Outlook 2003 en ik was zeer tevreden over de werking van Xobni. Tot ... plots Xobni niet meer te zien was in Outlook. Wat ging er fout ? Blijkbaar is er iets mis met .Net Frameworks 2.0 want er was volgende foutmelding : "Erro parsing c:\Windows\MicroSoft .NET\Framework\v2.0.50727\config\machine.config. Parser returned error 0x80070017". De website van Xobni adviseert .NET te verwijderen. Dit lukt echter niet. Is er iemand die hiervoor een oplossing heeft ?
  13. Ook reeds enkele dagen. Bij het opstarten van Home'Bank via de snelkoppeling op het werkblad start blijkbaar ook Windows Installer op om een programma ArcReader (dat reeds geinstalleerd is) te installeren. Welke vreemde kronkel is dit ? Wie kan aangeven hoe dit verholpen kan worden ? Ik heb de snelkoppeling van Home'Bank al eens verwijderd en opnieuw geplaatst, maar het blijft foutlopen. Ik heb juist vastgesteld dat Home'Bank opstarten via start/programma's/... dezelfde fout geeft. Wie helpt ?
  14. Reeds enkele dagen start bij het opstarten de PC met de mededeling "Checking file system c: A disk check has been sheduled. Windows will now check the disk". Ik heb niets tegen een checkdisk maar te veel is te veel, alle dagen of bij iedere opstart drie kwartier tot een uur wachten is toch wat overdreven. Waar kan ik dit uitschakelen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.