Ga naar inhoud

chacqq

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door chacqq

  1. Hallo Clarkie, het is opgelost ! Ik dacht aan een primaire partitie: die was er niet. Ik heb de schijf aan de oude XP machine gekoppeld. De setup bestanden verplaatst. Dan partitie verwijderd en een nieuwe primaire partitie gemaakt ; letter Q toegekend. Met de schijf naar de Win 8 PC. Eerst de stroomvoorziening van de schijf in een andere doos gestoken waar de stekker zéker precies in past. Voor alle zekerheid ! Dan naar de verkenner waar automatisch een letter was toegekend. Nog een logische partitie gemaakt in Partition Master. Ook netjes een letter gekregen. Nog vriendelijk bedankt voor alle moeite en dat je me op pad hebt gezet zodat ik zelf eens ben gaan denken. Overigens werd mijn vermoeden bevestigd op een andere support site van Hitachi waardoor ik er gerust op was. Met vr. groet, chacqq.
  2. Hallo Clarkie, het heeft niet geholpen. Hij was al in NTFS formaat, ik heb een de letter die auto was gegeven veranderd in Q . Dat, zo was mijn idee, geeft geen conflict in geen van beide computers. Nu ga ik nog iets proberen wat ik heb gelezen in Hitachi support: als er sprake is van een partitie dan verwijder ik die eerst om vervolgens een nieuwe partitie et maken, een primaire partitie. Ik heb dat niet gezien bij deze schijf. Alle 4 andere schijven hebben dat wel. Dus..... Overigens heb ik nu een paar dagen niet veel tijd, maar reacties en suggesties blijven welkom. Ik ga die wel uitproberen. Bij voorbaat dank, chacqq
  3. Bedankt, ik ga dat proberen. Ik had zelf ook iets dergeliiks gevonden. Bijgaand een stukje info van Hitachi support. Met vr. groet, chacqq. ps Je hoort er natuurlijk van hoe het is afgelopen.
  4. het pop-up menu verdwijnt als ik iets anders onderneem. Maar dit staat er: * schijf initialiseren * offline brengen * eigenschappen * help Als ik kies voor het eerste dan krijg ik eerder vermelde foutmelding. Gr., chacqq
  5. Hallo Clarkie, het koste wat moeite maar hier is de print. Hopelijk heb je hier iets aan. Ik zit in zak en as ! mvgr. chacqq
  6. Ondertussen heb ik schijfbeheer gevonden. De schijf moest worden geïnitialiseerd. Heb gekozen voor MBR en krijg dan Beheer van virtuele schijven: kan de opdracht niet uitvoeren door een fout in een I/O apparaat. Waar zou ikevt. een screenprint van moeten maken? gr., chacqq.
  7. Mijn nieuwe Hitachi Touro desk pro, 2tb usb3 wordt niet getoond in de verkenner. Ik kan er zo niets mee aanvangen. Hij is bedoeld voor image en backup. De schijf vertoont zich wel in apparaat beheer, niet in schijfbeheer. Ook zie ik 'm bij "veilig verwijderen". In mijn oude win XP pc werkt de schijf probleemloos, maar nu heb ik een nieuwe PC onder win 8. Het kan misschien aan deze besturing liggen. Dus misschien hoort deze vraag niet in deze categorie. Alvast bedankt voor de hulp. mvg., chacqq.
  8. Met SyncBack free of Allway Sync. Backup metEaseus Todo Backup
  9. Hallo, ik ga een usb3 schijf kopen om voor twee PC's systembackup en synchronisatie van bestanden daar op te zetten. Is het nodig om voor elke PC een aparte partitie te maken ?
  10. Ergens gelezen dat cs5 MOET worden geïnstalleerd op C:\ . Is dat zo en waarom. Bij mij altijd prima gedraaid op D:\
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.