Ga naar inhoud

Manes

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Manes

  1. Ahoi, als ik mijn pc opstart kom ik uit op een OpstarHerstel van windows. Deze zegt mij dat de computer niet kan opstarten wegens veranderingen in nieuwe soft of hardware. Als ik het Opstartherstel dan uitvoer vindt hij de oorzaak niet. En aldus kan ik mijn computer niet opstarten. Ook verschijnt er tijdens het opstarten een blauw scherm, maar dit gebeurt nogal snel zodat ik niet kan lezen wat hier opstaat. Ik heb nu mijn laptop opgestart nadat ik alles had uitgetrokken ( muis, adapter) ik kreeg nog steeds het OpstartHerstel, maar ik heb nu wel normaal kunnen opstarten. En nu is de vraag wat kan ik daar aan doen ?
  2. AVG heeft niets meer te vertellen en de windows host meldingen verschijnen ook niet meer. Ik heb er wel eentje gehad van Tapper, niet meteen een idee wat dit is, maar ik kon het alleszins wel sluiten zonder dat het terug kwam.
  3. Ahoi, Aanschouw een text bestand waar ik toeten nog blazen van snap:s Hoe leer je die dingen eigenlijk? log.txt
  4. Hallo, mijn computer is geinfecteerd met "trojan horse downloader.generic_r.BJ" . Sinds deze infectie krijg ik continue de volgende melding: Hostproces voor Windows-services werkt niet meer Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Het programma wordt gesloten en u krijgt een melding als een oplossing beschikbaar is. Met als optie : programma afsluiten Nu krijg ik niet één zo'n melding maar 6, en als ik deze afsluit opent er onmiddelijk een nieuwe. Ik heb computer gescand met AVG free en windows defender. Beide vinden niets meer terug van de trojan, maar demeldingen blijven komen. Dus ben ik niet zo zeker of die trojan wel volledig verwijdert heeft. Dus is de vraag of iemand een oplossing weet voor het probleem van die trojan en ook vooraal voor die meldingen. Op computer staat windows vista business 32 bit
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.