Ga naar inhoud

benjaminroelfs

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door benjaminroelfs

  1. ja alleen weet ik niet hoe die heet en zal ik een foto erbij zetten?http://www.mymemory.co.uk/images/product_shots/1710_1206530811.jpg
  2. Hallo Ik heb een Logitech webcam maar ik heb er de software niet meer van Kan iemand mij dus een handje helpen?? Ik gebruik het besturingssysteem: windows xp professional.
  3. hallo, Ik heb een probleem ik heb mijn mp3-speler aangesloten op m'n pc alleen als ik op de schijf klik dan krijg ik een error waar op staat: kan opdracht niet uitvoeren door een fout in een I/O apparaat. Alsjeblieft help me!!
  4. Hallo Ik ben al heel lang op zoek naar een midi bestand van Sweet goodbyes van Krezip. ik hoop dat jullie wel een midi bestand hebben van dat lied
  5. heb je de stick direct aangesloten op de pc of zit er een verloopsteckertje tussen? heb je de blokkering van de computer uitgezet?
  6. hay, ik zag dat zo'n midi usb interface gemiddeld iets van 20 euro kost, ik vind dat duur. weten jullie iets dat ook kan dienen als een interface van de synthesyzer naar mijn pc. alvast bedankt?
  7. studio 10 is daar een goed programma voor (je moet hem wel kopen)
  8. hallo ik heb een probleempje want, als ik mijn liedje op stop zet bij mediamonkey, (dat is een mediaplayer)en hem dan weer start, dan geeft hij een vreselijke ruis zodat ik het liedje niet meer kan horen. als je me kunt helpen, alvast bedankt
  9. is het apparaat met een kabel aangesloten want misschien moet je hem dan gewoon in de usb van de pc zelf drukken
  10. het gaat over Call of duty2 een spel dat ik gedownload heb van Gamershell. meer info heb ik niet
  11. ik denk dat vraag 1 met een klein virus te maken heeft. ik weet niet of je daar al aan gedacht hebt maar ik zou even de virusscanner erover heen halen. Oh ik denk dat het geluid te maken heeft met de batterij in de pc.
  12. ik heb call of duty 2 gedownload maar hij geeft een error over een directx.09 die ik niet heb Als je me kan helpen, Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.