Ga naar inhoud

aboek

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

aboek's prestaties

  1. Hallo, Waarschijnlijk een simpele vraag, maar ik ben een beetje digibeet..... Ik gebruik nu op één van mijn laptops Apache Open Office. Zal aan mij liggen, maar ik vind dit geen fijne software. Ik heb nu besloten om Office 2010 aan te schaffen. Kan ik deze dan direkt downloaden/installeren of moet ik eerst Open Office verwijderen. En moet ik nog beducht zijn op het niet meer terug kunnen vinden van ( in Open Office) gemaakte documenten?
  2. aboek

    ics bestand

    Heb, via een site, toegangskaarten besteld ( en betaald, is trouwens een heel vertrouwd adres) deze tickets zijn te downloaden, maar zijn "opgesteld" als een ics bestand. Mijn comp. ( windows 7 home premium) kan dit bestand niet openen. Zijn daar tools voor, zonder direkt allerlei zoekmachines ed. op mijn laptop te krijgen ?
  3. Dank je wel, zal ongetwijfeld werken jouw oplossing, maar ik heb het op de boerenkool manier opgelost. Chrome verwijderen en daarna weer installeren.
  4. Hallo, Als ik in Chrome een site wil openen, komt er uit de taakbalk een leeg venster. Staat niets in, is ook niet weg te klikken oid. Kan de (bedoelde) site wel "ïnzien", maar dat venstertje blijft in beeld. Venstertje is ongeveer 20 % van m'n beeldscherm. In IE gebeurt dat dus niet. Wat is dat, en hoe krijg ik dat weg ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.