Ga naar inhoud

monique2

Lid
  • Items

    53
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

monique2's prestaties

  1. Hallo, Ik heb geen idee of ik de vraag hier kan stellen... Ik stel hem en als het niet goed is hoor ik het wel. Ik heb een Samsung Digital-cam VP-D351 daar zitten mini dv cassete bandjes in. Nu wil ik de filmpjes overzetten naar mijn laptop. Nu heb ik een kabeltje gekocht Easycap (de ene kant usb een kastje ertussen en tulp kabels en een din aansluiting. Ik heb nu met een programma wat bij dat kabeltje geleverd werd. Golden videos, filmpjes op mijn laptop kunnen zetten. Ik heb gekozen voor avi bestand. Nu wilde ik hem afspelen met windows media player en heb nu geen geluid. Als ik dat programma start kan ik audio device and volume kiezen. Als ik dat kies kan ik alleen Microfoon kiezen. - - - Updated - - - Ik was nog niet klaar... sorry... Als ik wel kies voor die audio dan neemt hij het geluid op wat hij hoort en dat is wat hier in de kamer gebeurt. Als ik het niet kies heb ik helemaal geen geluid. Hebben jullie hier een oplossing voor? Of een ander programma wat ik hiervoor kan gebruiken?? Ik hoor het graag!
  2. We zijn nu een week of 2 verder en heb helemaal geen problemen meer gehad sinds het nieuwe toetsenbord. Wat een toetsenbord al niet teweeg kan brengen zeg.......
  3. Ik heb de pc vandaag weer opgehaald.... En we hebben het waarschijnlijk gevonden... Hun hebben de pc de hele dag aangehad en geen last gehad. Maar toen had er een iemand een idee..... We hebben nu een leen toetsenbord om te proberen.... en we hebben hem nu al uren aan zonder dat ie afgesloten is. Waarschijnlijk is alles door het toetsenbord gekomen. Wie had dat kunnen denken... Ik in iedergeval niet. Ik zal nog een paar dagen aan kijken als die het dan nog gewoon doet zonder af te sluiten dan markeer ik deze discussie als opgelost en wil ik iedereen bedanken voor alle hulp de laatste maanden. Bedankt!
  4. Het heeft even geduurd, maar die componenten uitwisselen werd mij toch iets te veel...Dat lukt mij zelf niet. Heb de pc weggebracht en kon hem vandaag weer ophalen. Ze hadden windows opnieuw geïnstalleerd en de koelvin schoongemaakt en nieuwe koelpasta erin gedaan. Eenmaal thuisgekomen computer aangesloten en..... nog geen half uur later sloot hij weer af en heb ik de pc weer terug gebracht. Ze hadden de hardware gecontroleerd en zag er allemaal goed uit. Als ik meer weet dan laat ik het weten.
  5. Hij is terug gezet naar fabrieks instellingen... Krijg weer datzelfde scherm. en sluit ook automatisch nog af.
  6. Er stond gelukkig alleen wat muziek op de computer opgeslagen...Dus geen totale ramp. De computer wordt eigenlijk alleen maar gebruikt om een beetje youtube te kijken/luisteren... Ik heb inderdaad de systeemherstel via de pc gedaan en via de cd's die ik heb... Maar daarna kreeg ik dus dit scherm waar ik in bericht 83 een foto van gemaakt heb. Ik kan in dat scherm niets selecteren omdat dan de pijltjes toetsen niet reageren.
  7. Heeft net even aan gestaan...maar is inmiddels weer afgesloten. Weer proberen op te starten, maar lukt niet. Tijdens het wachtwoord intoetsen sluit hij zich al weer af.
  8. Imagenaam Proces-i Services ========================= ======== ============================================ System Idle Process 0 n.v.t. System 4 n.v.t. smss.exe 268 n.v.t. csrss.exe 636 n.v.t. wininit.exe 676 n.v.t. csrss.exe 712 n.v.t. services.exe 748 n.v.t. lsass.exe 756 KeyIso, SamSs lsm.exe 764 n.v.t. winlogon.exe 876 n.v.t. svchost.exe 912 DcomLaunch, PlugPlay, Power nvvsvc.exe 976 nvsvc svchost.exe 1016 RpcEptMapper, RpcSs svchost.exe 596 AudioSrv, Dhcp, eventlog, HomeGroupProvider, lmhosts, wscsvc svchost.exe 760 AudioEndpointBuilder, hidserv, HomeGroupListener, Netman, PcaSvc, SysMain, TrkWks, UxSms, WdiSystemHost, Wlansvc, WPDBusEnum, wudfsvc svchost.exe 1064 EventSystem, fdPHost, FontCache, netprofm, nsi, WdiServiceHost, WinHttpAutoProxySvc svchost.exe 1088 AeLookupSvc, Appinfo, BITS, Browser, EapHost, gpsvc, IKEEXT, iphlpsvc, LanmanServer, MMCSS, ProfSvc, Schedule, seclogon, SENS, ShellHWDetection, Themes, Winmgmt, wuauserv audiodg.exe 1168 n.v.t. nvvsvc.exe 1280 n.v.t. svchost.exe 1360 CryptSvc, Dnscache, LanmanWorkstation, NlaSvc spoolsv.exe 1580 Spooler svchost.exe 1632 BFE, DPS, MpsSvc ezSharedSvcHost.exe 1924 ezSharedSvc LSSrvc.exe 2024 LightScribeService SearchIndexer.exe 2188 WSearch nSvcAppFlt.exe 2304 ForceWare Intelligent Application Manager (I AM) nSvcIp.exe 2340 nSvcIp taskhost.exe 2964 n.v.t. dwm.exe 3040 n.v.t. explorer.exe 3096 n.v.t. svchost.exe 3236 FDResPub, SSDPSRV, upnphost hpsysdrv.exe 3336 n.v.t. SmartMenu.exe 3376 n.v.t. WUDFHost.exe 3488 n.v.t. wmpnetwk.exe 2240 WMPNetworkSvc svchost.exe 4100 p2pimsvc, p2psvc, PNRPsvc msiexec.exe 5088 msiserver HPSA_Service.exe 2272 HP Support Assistant Service svchost.exe 4772 WinDefend AvastSvc.exe 5052 avast! Antivirus AvastUI.exe 3160 n.v.t. chrome.exe 1076 n.v.t. chrome.exe 4696 n.v.t. chrome.exe 2856 n.v.t. chrome.exe 1256 n.v.t. chrome.exe 4508 n.v.t. cmd.exe 504 n.v.t. conhost.exe 2296 n.v.t. chrome.exe 3824 n.v.t. chrome.exe 2108 n.v.t. tasklist.exe 3064 n.v.t. WmiPrvSE.exe 2232 n.v.t. Volgens mij moet dit het zijn....
  9. Heb net de veilige modus geprobeerd. En inderdaad dan sluit hij ook af. Heb wel in de veilige modus de hd quick scan gedaan en toen waren alle blokjes groen.
  10. Heb de hd test niet uit kunnen voeren. dan sloot de computer iedere keer af na een kwartier tot een half uur. dus heb de seatools test gedaan. Hij gaf aan dat ik de test resultaten moest bekijken in de opdracht prompt. Maar kan nu niet kijken want krijg hem niet opgestart. Wat mij wel opvalt is als je hem aanzet dan blijft ie meestal een kwartier tot een half uur aan. heel soms dan blijft ie langer (uren) aan. Als ie eenmaal een keer afgesloten is dan krijg je hem bijna niet meer opgestart. wij hebben er een wachtwoord op zitten en zodra we dan het wachtwoord in willen typen sluit ie al weer af.
  11. kan het kwaad als de pc tijdens deze test afsluit?
  12. Heb zojuist bovenstaande uitgevoerd. Ik had hem gewoon aanstaan. Maar is nu na nog geen 10 minuten weer afgesloten. Is er verder nog iets wat ik kan doen?
  13. heb de installatie gedaan. maar heb hem niet helemaal kunnen doen. dwz niet alles kunnen installeren. tijden de installatie van een van die programma's of tool... weet niet precies hoe het heet... wilde de pc afsluiten. dat heb ik kunnen voorkomen maar toen ging dat programma niet verder. Moet ik hem dan weer helemaal opnieuw doen? Ook moest er een windows update gedaan worden en daar ben ik nu mee bezig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.