Ga naar inhoud

Riley

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Riley's prestaties

  1. beste helpers, hoe moet ik - stap voor stap - een back up maken met XP Professional? Heb dat nooit eerder gedaan.
  2. Hallo allen, De emails die ik op mijn pc ( XP Prof.) ontvang, ontvang ik vaak niet op mijn laptop ( Windows7). Soms wel, dan weer niet. Wat moet ik aan de instellingen wijzigen op beide toestellen zodat ik steeds op beide dezelfde emails ontvang? Graag een duidelijk stappenplan aangeven. Alvast zeer bedankt.
  3. De melding verschijn t steeds op de laptop ( met Windows 7). De pc heeft Xp . Daar verschijn t die melding niet. Hoe kan ik dat uitschakelen. En om wat voor wachtwoord gaat het?
  4. Hallo allemaal, Ik krijg steeds de melding: '' Netwerkwachtwoord opgeven". Wat is dat voor een wachtwoord? Waar heb ik dat voor nodig? Hoe kan ik die melding stoppen? Graag jullie advies en hulp.
  5. Hallo allemaal, Ik krijg voortdurend de melding: ''Netwachtwoord opgeven" Wat is dat voor een wachtwoord? Waar heb ik dat voor nodig? Hoe kan ik die melding stoppen? Graag jullie hulp en advies
  6. dan zal het woordje ''op'' wel ''of'' moeten zijn. Knippen OF kopiëren.
  7. Hartelijk dank Jion Wat bedoel je met : ''knippen'' op ''kopieren'' ? groet,Riley groet, Riley
  8. Beste mensen, Dit was de 1e keer dat ik met een usb stick heb gewerkt. Ik heb vanaf mijn pc ( windows xp professional) bestanden op een usb stick gezet , voornamelijk foto's. Hoe zet ik dit nu over op mijn laptop ( windows 7). Voor jullie natuurlijk een echte lekenvraag. Sorry.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.