Ga naar inhoud

Simon1

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Simon1

  1. Hallo allemaal, Bedankt voor de suggestie. Sorry voor het late antwoord. Ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven want het was niet zo dringend meer, maar nu zou ik het toch graag in orde hebben. Ik heb mijn router gereset. En nu kan ik inloggen op mijn router, wat is de volgende stap?
  2. Ik zal dit weekend proberen tijd vrij te maken om het te herinstalleren. Maar heeft u al eens nagedacht over een goedkoper alternatief voor een router?
  3. Er staat aan de onderkant geen info over inloggen. Ik heb ook in de handleiding gekeken maar kan er ook niets over weervinden. Wel zit er een installatie cd in.
  4. Voor de screenshot moet ik inloggen op mijn router, maar ik weet de gebruikersnaam en het wachtwoord niet. Zijn dit zelfgekozen of toegewezen gegevens? De default login en pass die ze op het internet geven werken niet. Verder is de switch geplaatst door Telenet een paar maanden terug bij de vervanging van onze modem. Ook hangt de switch vast aan de modem met een plastieken bandje. Ik weet niet goed of de switch er af mag of niet? Alle vaste netwerkdraden zijn gelukkig cat5e. En heeft u een goedkoper alternatief voor de router?
  5. Hallo, Ik heb een paar vragen over het optimaliseren van mijn internet. Ik heb namelijk een internet 160 abbonement van telenet. De routers,modem,.. zitten aan de linkerkant van mijn huis waardoor ik aan de rechterkant een trager internet heb. Er zit een internetkabel op de 1ste verdieping aan de rechterkant verbonden met de vaste pc en op de zolder aan de linkerkant. De huidige setup kan u zien in de bijlage. 1) Graag wil ik een nieuwe router kopen want het streamen van mediabestanden naar de chromecast verloopt met veel haperingen en het internet van mobiele apparaten valt soms weg. Maar ik weet niet goed welke router ik best kies. Ik heb al eens rond gekeken op internet en deze link leek me het beste: http://www.routercenter.nl/category/199741/beste-router.html. Al vraag ik me af welke ik nodig heb? Is de snelheid louter theoretisch? En hoeveel apparaten kan ik aansluiten op die router? Heb ik nieuwe kabels nodig voor de verbinding naar de vaste pc? En ondersteunen mijn apparaten die nieuwe router? Moet ik ook nog een speciale firewall ergens activeren? 2) Verder zou ik graag mijn oude router ook nog gebruiken om het signaal te versterken alleen weet ik niet hoe ik dit doe en waar ik hem best plaats... Kunnen die dan in 1 netwerk of 2 verschillende? 3) Momenteel heb ik naast het netwerk van mijn router ook nog een netwerk van telenet, ik denk dat dit komt omdat er een ingebouwde router in de modem zit maar de snelheid ervan is veel lager. Hoe kan ik ervoor zorgen dat die in 1 netwerk zitten en namelijk die van telenet want ik kan geen yelo tv kijken zonder dat ik met een netwerk van telenet verbonden ben. 4) Tenslotte wil ik graag dat al mijn apparaten op 1 netwerk zijn zodat ik documenten makkelijk kan afdrukken, overzetten en delen. Momenteel is dit niet zo want mijn vast internet is verbonden met de modem van telenet voor de snelheid. ( Mijn vaste pc heeft geen draadloze wifi adapter) Alvast bedankt! -Simon
  6. Ik wou jullie even laten weten dat het probleem nog niet is opgelost, al een paar dingen geprobeerd maar " er komt een error op dat er bepaalde bestanden en mappen niet geinventariseerd kunnen worden." Momenteel zit ik in de examens maar na de examens zal ik er weer naar kijken.
  7. Ja, eigenlijk heb ik het grootste deel nog nodig. Op mijn C-schijf staan alleen mijn zware games. Op mijn G-schijf staan al mijn documenten, installatie's van games, programma's, ... .
  8. Werkt spijtig genoeg ook niet. Het blijft vragen om toestemming.
  9. Hij vraagt nog altijd toestemming als ik de map heb gekopieerd. En is dat geen moeilijke manier want ik heb sommige mappen die meer dan 80gb innemen
  10. Oke, ik zal na het weekend eens kijken. Momenteel verblijf ik ergens anders.
  11. Als ik het venster vervolledig zie ik dat alles op "toestaan" staat. En ik snap niet wat je bedoelt met 'sleep deze daarna naar een lege plek in je verkenner (vb rechts van die map)'
  12. Ja, ik heb windows 8. pchelpforum6.png | Afbeelding Uploaden - Makkelijk afbeeldingen uploaden!
  13. Dit is wat ik krijg.pchelpforum5.png | Afbeelding Uploaden - Makkelijk afbeeldingen uploaden!
  14. Hoe log ik in als administrator? Ik heb maar 1 account op deze computer en die is denk ik administrator.
  15. Ik heb maar 1 account op deze computer en dat is mijn account, "Simon". Daarmee log ik dus ook in maar ik heb geen idee waar "iedereen vandaan komt".
  16. Sorry voor de kleine afbeelding, ik had de uploader van hier gebruikt hier is een externe: pchelpforum4.png | Afbeelding Uploaden - Makkelijk afbeeldingen uploaden! En ja tweede optie werkt, er wordt ook niet gevraagd naar toestemming. Maar moet ik dan alles verplaatsen of..
  17. Ik heb de volgende foutmelding heel veel na elkaar ( Ik heb dan op annuleren gedrukt)
  18. Hallo, Ik heb een tijdje geleden een SSD laten installeren. Maar telkens als ik iets wil doen ( bestanden verplaatsen , downloaden , installeren, .. ) in mijn oude hhd vraagt hij om administrator toestemming wat redelijk irriterend wordt na een tijdje. Ook geven sommige programma's, die geïnstalleerd zijn op de oude HDD foutmeldingen dat ze geen toestemming hebben om bepaalde dingen te doen. Ik heb al wat rondgesuft maar niets lijkt te helpen, hopelijk kunnen jullie mij helpen. ps: Als ik van chrome een bestand download dan wilt hij het automatisch in mijn SSD zetten ook al heb ik het pad bij chrome instellingen naar de hdd ingesteld. Hoe kan ik dit verhelpen? Alvast bedankt!
  19. Ik heb nog eens verder gekeken naar duurdere monitors, iemand had me gezegd dat je best een duurdere koopt die wat langer meegaat dan een goedkopere. En dat je het verschil zeer goed merkt. Klopt dat? Verder ben ik uitgekomen op deze monitoren: 1. BenQ België | Producten - LCD monitoren - XL2411T BenQ monitors kopen? | BESLIST.nl | Goedkope monitors online! Dit is een andere versie van de xl24 reeks 2. BenQ België | Producten - LCD monitoren - XL2420T BenQ XL2420T prijzen - Goedkope lcd monitor KIESKEURIG Dan zag ik op amazon nog een nieuwere versie van dit type Amazon.com: BenQ XL2420TE 144Hz, 1ms High Performance 24-Inch Professional Gaming Monitor: Computers & Accessories. Maar ik denk dat je die nog niet kan kopen in Europa. 3. VG248QE - Monitors & Projectors - ASUS Asus VG248QE prijzen - Goedkope lcd monitor KIESKEURIG Deze werd ook vaak aangeraden. Welke zouden jullie mij aanraden? En hoe kan ik weten dat mijn grafische kaart goed genoeg is, daarmee bedoel ik onder andere dat hij genoeg frames per sec haalt en de Hz aankan...
  20. Bedankt voor de link. Ik kan de monitor kopen maar ik weet niet of het het waard is om zoveel geld aan een monitor te besteden. Daarom ben ik nog niet echt overtuigd. Is het een grote meerwaarde om die monitor te hebben of zijn er nog goedkopere alternatieven met een goede prijs/kwaliteit verhouding? In de link zag ik nog verschillende andere monitoren maar ik weet niet goed waar ik op moet letten. Mijn budget ligt rond de 200 euro.
  21. Hallo, Ik zoek al een paar dagen naar een nieuwe monitor om te gamen. Mijn huidige monitor is een 19 inch, het noemt 'benq t905'. Ik ben zeer tevreden van dit scherm. Dit scherm was van mijn oude computer,Ik zou graag een nieuwe willen aanschaffen en het oude als 2e scherm willen gebruiken ( ik heb wel maar een beperkt aantal poorten op mijn grafische kaart of kan dit ook op de poorten van mijn pc? ). Ik zou graag een 24 inch beeldscherm willen hebben maar ik weet niet goed wat kiezen. Ik heb al een paar hele mooie pc-schermen gezien zoals BenQ België | Producten - LCD monitoren - XL2420T maar die vind ik redelijk duur. Ik weet niet goed wat het verschil is tussen duurdere beeldschermen en de goedkopere en of die prijs het wel waard is. Op mijn grafische kaart heb ik 1 dvi- poort, een hdmi en een poort die ik niet ken. Ik zou graag later een ps4 aan aansluiten Als jullie meer info nodig hebben vraag maar gerust! Groetjes en alvast bedankt!
  22. Ik heb die site ook vaak tegengekomen. Ik heb al enkele oplossingen van hem geprobeerd maar ik kom altijd op de laatste stap uit waar je bv.Restore the xapofx1_5.dll file from the latest DirectX software package. Windows installeren vind ik een beetje extreem aangezien er heel veel games en programma's op staan. Als het niet werkt nadat ik windows heb herinstalleerd is het ook een beetje spijtig.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.