Ga naar inhoud

worteltjes

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door worteltjes

  1. wifi heeft altijd perfect gewerkt. Als ik op netwerk klik zegt hij dat er geen netwerkverbinding is. Als je dan op "klik hier om verbinding te maken" klikt, schakelt hij over naar een menu NETWERKEN met hier 3 mogelijkheden nl. vliegtuigstand (staat op uit), verbindingen (breedbandverbinding) en WI-FI (staat op "UIT"). Ik neem aan de de WI-Fi op "AAN" moet gezet worden om vervolgens een netwerkverbinding te maken. Probleem is echter dat ik niet kan klikken op die "aan" toets, wat wel lukt bij vb.vliegtuigstand. Hij geeft ook geen selectie op van alle mogelijke draadloze netwerken... Heb al met alle mogelijke combinaties van functietoetsen (incl.fn) geprobeerd...geen succes
  2. de instellingen "draadloos" werkt enkel in vliegtuigstand. geen reactie wanneer ik naar draadloze apparaten wil gaan om de wifi aan te zetten. Ook functieknoppen werken blijkbaar niet. mijn laptop is een packard bell easynote LV met windows 8. wie weet raad?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.