Ga naar inhoud

keuninkske

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

keuninkske's prestaties

  1. Outlook 2013 does not support Exchange 2003 - Neowin had ik ook beter wat eerder gelezen natuurlijk iemand een oplossing?
  2. na de instalatie van outlook 2013 werd er gevraagd naar de emailacountgegevens van de gebruiker voor de nieuwe pc gezien we een exchange server hebben ik ik met outlook 2007 al met mijn ogen toe de verbinding kan leggen voerde ik dezelfde servernaam en wachtwoorden in echter zit ik nu vast bij 2 foutmeldingen als ik outlook wil starten -foutmelding 1 kan microsoft outlook niet starten. kan het outlook-venster niet openen. kan de set mappen niet openen. het bestand C:\users\lindsey\appdata\local\microsoft\outlook\lindsey.ost is geen outlook-gegevensbestand -foutmelding 2 de bron die u probeert te gebruiken bevindt zich op een niet-ondersteunde versie van Microsoft Exchange. neem contact op met uw e-mailbeheerder voor assistentie kan iemand weten hoe ik nogmaals kan proberen de servernaam en het wachtwoord in te voeren?
  3. besten, Wij hebben voor ons bedrijf een website extern gehost. bij de nieuwste aanpassing aan ons administratieprogramma kunnen we nu ook facturen via email verzenden. dat brengt echter met zich mee dat ik onze verkoopsvoorwaarden nog op onze site moet plaatsen (downloadbaar/ printbaar) voor klanten geen probleem dacht ik, FTP login aangevraagd bij hostingbedrijf deze login kreeg ik onmiddelijk door (voor een submap van de website www....be/downloads) even een FTP client(filezilla) gedownload bestandje in de / downloadmap geplaats maar nu is mijn vraag: hoe maak ik een link naar dat bestand om op mijn website te plaatsen?? http://www.....be/downloads/verkoopsvoorwaarden.pdf blijkt niet te werken kan iemand me helpen? alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.