Ga naar inhoud

peetke

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

peetke's prestaties

  1. Hoi Asus, Ik vind het niet zo prettig om alle gegevens van mijn computer zo op internet te zetten.. Ik ben eigenlijk op zoek naar een algemene oplossing om Delta-Homes van mijn computer te krijgen.
  2. Hoi, ik heb een vraagje. Sinds gisteren krijg ik wanneer ik mijn internetbrowser open (Chrome) een beginscherm van "Delta-Homes". Dit is blijkbaar een zoekmachine, maar ook malware. Ook is er een nieuwe extentie aan Chromes toegevoegd, maar die hem ik al weer verwijderd (maar als ik Chrome opnieuw opstart probeert hij die wel weer erin te zetten). Ik zag op internet dat Delta Homes op zich geen virus of iets dergelijks is, maar dat de zoekmachine je wel naar kwaadaardige zoekresultaten kan leiden. Mijn vraag: Hoe kan ik Delta Homes makkelijk van mijn PC krijgen? Wanneer ik bij configuratiescherm - programma's kijk, dan zie ik ook niks van Delta Home staan. Ik ben een dummie met computers, dus een zo makkelijk mogelijke oplossing is gewenst, haha. Alvast heel erg bedankt.
  3. Moviemaker doet het weer! Het was inderdaad de driver voor de grafische kaart. Heel erg bedankt voor de hulp!
  4. - De her-installatie heb ik uitgevoerd om te kijken of WMM het dan wel zou doen, het probleem was dus inderdaad ook ervoor aanwezig. - Ik heb de nieuwste versie van WMM - Ik weet niet of ik de nieuwste drivers heb van de videokaart. Hoe kan ik dat precies zien? - HP Pavilion DV6-3030SD Kan je hier iets mee?
  5. Dank voor de reactie! Ik heb je een PM gestuurd, hopelijk kunt u me nu verder helpen! Alvast bedankt!
  6. [h=1]Ik heb een vraag over Windows Movie Maker. Ik heb een laptop met Windows 7 (64bit), en hier staat geen Movie Maker meer op. Ik heb movie maker via de Windows site op mijn laptop gezet, maar wanneer ik ermee wil gaan werken loopt hij de hele tijd vast. Zo voeg ik er een (klein) filmpje in, en probeer ik die af te spelen of te knippen, maar gelijk loopt hij vast. Ik krijg de melding dat het langer duurt dan normaal, en de vraag of ik hem wil afsluiten. Wanneer ik dit niet doe krijg ik vervolgens de melding: Ik heb WMM verschillende keren opnieuw opgestart, verschillende filmpjes gebruikt (kleine!), en zelfs mijn computer opnieuw geïnstalleerd, maar niks werkt. Waar ligt dit aan, en hoe kan ik Movie Maker in het vervolg wel gebruiken? [/h]
  7. Hallo, Ik ben op zoek naar een gratis en eenvoudig videobewerkingsprogramma. Voorheen gebruikte ik altijd gewoon Windows movie maker, maar tegenwoordig loopt hij altijd vast wanneer ik een video importeer. Weet iemand misschien een vergelijkbaar programma?
  8. Hoi, Bedankt voor je hulp, het probleem is helemaal opgelost! Ik heb eerst met GParted de partitie verwijderd, vervolgens met een ander programmaatje nogmaals de gehele schijf gewist, en tenslotte weer Windows geïnstalleerd. Ik kreeg bij het opstarten geen blauw scherm meer te zien! Heel erg bedankt!
  9. Nee, aangezien het me toen om de vraag ging waarom de pc mijn discdrive niet kon vinden, en ik nu aan het kijken ben waarom ik dat blauwe scherm krijg en waarom ik de HD niet kan wissen met dat schijfje dat ik heb. Daarnaast ben ik er met de hulp daar niet uitgekomen, en probeer ik het daarom nu hier. Bedankt voor je antwoord. Enige tijd geleden is deze schijf helemaal leeggemaakt, en ik zou niet weten hoe er in de tussentijd een virus op moet zijn gekomen, aangezien hij niet is gebruikt. Maar je weet het natuurlijk nooit! Weet je misschien waarom Kroll Ontrack Eraser het niet doet bij deze schijf? Hij doet het namelijk wel bij andere pc's. Denk je dat het programma dat je noemde, gparted, het wel doet? Als ik het goed begrijp kan je hiermee dus de partitie op de harde schijf verwijderen, en vervolgens een nieuwe maken? En je zei iets over de grootte aangeven? hoe zit dat precies? Ik zal in de komende dagen eens deze optie gaan proberen
  10. Hoi, Ik heb een vraagje. Ik heb enige tijd geleden XP opnieuw op mijn computer proberen te zetten, maar dit is niet goed gelukt aangezien de computer mijn discdrive niet leek te vinden. Ik heb vervolgens mijn harde schijf aan een andere pc gehangen, waarin de cd's wel worden gevonden. Ik krijg echter vervolgens een blauw scherm met een stopcode, en de melding dat Windows is afgesloten om schade te voorkomen (zie foto). Ik heb vervolgens geprobeerd de gehele schijf te wissen met Kroll Ontrack Eraser, deze schijf vindt hij, start hij op, maar net voor het wissen krijg ik de melding "The erasure request was declined due to lack of licenses" (zie foto). Wat is precies de oorzaak dat ik de schijf niet kan wissen? Wat te doen om Windows er opnieuw op te zetten of de schijf te wissen?
  11. Dat is zeker niet de bedoeling. Ik vroeg me alleen af of iemand anders misschien een oplossing had. Ik zou mijn pc namelijk zo snel mogelijk weer werkende hebben. Het is niet de bedoeling om jullie voor niks aan het werk te zetten hoor! Ik dacht dat dit geen probleem was, maar dan ga ik op het andere forum verder met mijn probleem. groeten.
  12. Ik heb er inderdaad ook een andere dvdspeler ingezet om te kijken of het daar aan ligt. Daarmee deed hij het ook niet, dus hij vindt de dvdspelers volgens mij niet goed. In de bios staan ze er echter wel gewoon. Hoe kan ik de cd naar de harddisk kopiëren? Ik heb namelijk even geen andere pc tot mijn beschikking waar ik de interne harde schijf aan zou kunnen hangen. Zijn er ook andere manieren? Denk je overigens dat het dan wel zou moeten lukken?
  13. Hallo! Ik heb een probleempje. Ik probeer Windows opnieuw op mijn oude PC te installeren maar bij de installatie krijg ik de melding: "Bestand ASMS op CD-rom met Windows XP professional service pack 2 is nodig" en "Typ het pad naar het bestand en druk op OK". De schijf met Windows XP zit erin en toch krijg ik deze melding. Iemand enig idee wat te doen? als ik de PC opnieuw opstart begint hij iedere keer weer met de setup. Ik heb de schijf ook in een andere computer gehangen en daar krijg ik de melding: "Er is een probleem gevonden. Windows is afgesloten om problemen te voorkomen". En geeft verder nog een stopcode. Dit laatste is overigens denk ik niet zo van belang, het gaat vooral om het eerste dat hij het bestand niet vindt en de installatie dus niet door kan. Als ik een dvd in mijn computer wil doen om mijn gehele harde schijf te wissen, om vervolgens de installatie nogmaals te proberen, pakt hij deze schijf niet. Eerst stond het booten van de cd achter het booten van de harddisk, maar dit heb ik nu omgedraaid. Hij pakt de cd echter niet! Ook niet wanneer ik andere cd's met andere programma's gebruik. Iemand enig idee hoe ik de installatie van Windows kan vervolgen en/of hoe ik er voor kan zorgen dat mijn computer de dvd's leest en het schijfstation vindt. Ik heb mijn probleem ook al eerder op een ander forum gepost, misschien geeft dat jullie een beter beeld van wat ik precies bedoel. http://pchelper.nl/showthread.php?t=...876#post440876
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.