Ga naar inhoud

jeroenthoelen

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jeroenthoelen

  1. ik heb via het internet een niet-officiële versie van windows 8 gedownload, maar deze vertraagt mijn laptop. Ik zou graag terug naar windows 7 gaan, zoals het was toen ik mijn laptop kocht. Hoe doe ik dit? (ik heb geen cd van windows 7, stond er op toen ik de laptop kocht )
  2. wanneer ik formules wil ingeven bij excel, dan moet ik normaal ; gebruiken maar ik heb nu mijn office opnieuw geïnstalleerd na een pc-crash en nu moet ik telkens , gebruiken ipv ; ligt dit misschien aan de instellingen? dus alles waar ik normaal ; moest ingeven, moet ik nu , ingeven graag hulp !
  3. wanneer ik mijn computer opstart, verschijnt alleen de bureaublad achtergrond, maar de pictogrammen niet. ook mijn muiscursor verschijnt maar daar kan ik niks mee doen ( de linkermuisknop en ook de rechtermuisknop doen niets ) Het enige wat ik kan doen is ctrl + alt + delete maar als ik dan op taakbeheer klik, dan kom ik terug gewoon op mijn bureaubladachtergrond uit en verschijnt de taakbeheer niet Kan iemand mij helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.