Ga naar inhoud

Jeftje_D

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Jeftje_D

  1. Windows herkend nu mijn schijf als (A: ) Is het nu de bedoeling dat ik op mijn nieuwe schijf mappen aanmaak zoals Mijn doucumenten, afbeeldingen, ... en dan via locatie deze mappen selecteer?
  2. Ik ga Windows 8 herinstalleren. Is er een handleiding hoe ik Windows op de SSD zet en gegevens op de HDD?
  3. Hoe moet ik daar dan komen om bij de eigenschappen te komen via de verkenner rechter muisklik? Ik ben een beetje verdwaald in Windows 8
  4. Helaas is dit niet hetzelfde :-( Wanneer ik op mijn documenten klik bij eigenschappen heb ik niet meer de tab locatie.
  5. Ondertussen heb ik wel de schijf teruggevonden bij schijfbeheer. Deze heb ik geïnitialiseerd en mijn Windows herkend hem nu. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn afbeeldingen, muziek, films, ... worden opgeslagen op de HDD in plaats van de SSD?
  6. Hoi, Ik heb net een nieuwe PC aangekocht en daar heb ik zelfs Windows opgezet. Ik moest kiezen waar ik Windows zou installeren dus heb ik hem geïnstalleerd op de SSD schijf. Het probleem is nu dat ik mijn gewone harde schijf niet meer terug vind in het Windows menu. Weet er iemand hoe ik dit kan terugvinden?
  7. Hallo, Ik heb hier een samenstelling gemaakt voor een kennis van mij. Graag had ik jullie mening hierover geweten. Hij gebruikt zijn pc voor van alles waaronder enkele games (World of Warcraft). Liefst niet boven de 1000 euro hierom heb ik een iets goedkopere SSD schijf gestoken. Is 520 watt voldoende voeding?
  8. Beste forumleden, Hieronder mijn lijstje. 1. Waarvoor heb ik een PC nodig? – Dagelijks gebruik zoals internet, office, af en toe een spelletje (Call of duty) 2. Wat is mijn budget? – +/- 900 euro 3. Een merkcomputer of een samenstelling? - Samenstelling 4. Ga ik overklokken? – Nee 5. Ga ik later upgraden? – Nee 6. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? – SSD schijf 7. Ga ik zelf assembleren? – Nee 8. Heb ik een besturingssysteem nodig? - Nee 9. Ga ik zelf installeren? - Ja 10. Heb ik een voorkeur aan onderdelen? - Intel 11. Heb ik nog randapparatuur nodig? - Nee 12. Heb ik specifieke wensen? - Nee 13. Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? – Azerty
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.