Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

iriske

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over iriske

 • Titel
  Nieuweling
 • Verjaardag 31-10-1985
 1. neen nog steeds niet heb hem trug na de pc winkel gebracht en gezegd alles opnieuw te instaleren hopelijk gaat het dan
 2. neen hebben we al geprobeerd, ook al rechtstreeks op de modem ingestoken alle instellingen staan gelijk ze altiijd hebben gestaan
 3. Hallo Ik heb een vaste pc staan en ineens kreeg ik daarmee geen verbinding met het internet. Hij gaf aan Lan verbinding heeft geen geldige IP configuratie. Er staat als ik op netwerktoegang klik een tekening eerst staat dan dec dan een lijn en daar staat dan onbekend netwerk en dan een kruis en geen toegang. Als ik dezelfde kabel van het internet in de labtop steek dan gaat deze wel. Heb deze al eens binnen gebracht en dan krijg ik van de winkel gewoon te horen hier doet hij het wel! Waar aan kan dit liggen?
 4. neen gaat allemaal niet ik kom tot het scherm voor het achtwoord en verder geraak ik niet als ik klik op wachtwoord vergeten doe ik wat hij vraagt ma niks he.
 5. nee niks gewoon dan starte hij zich op en moet ik men wachtwoord intypen en nu had iemand me al gezegd dat ik dan via een andre epc waar ik vista op heb iets kan doen waardoor ik men wachtwoord opnieuw kan instellen ofzo iets
 6. hallo Ik heb een wachtwoord op men labtop gezet en deze ben ik vergeten, allez niet vergeten ma telkens gaf hij aan dat het fout was en ik geraak er nie meer door. Hoe kan ik dit oplossen???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...