Ga naar inhoud

vave

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

vave's prestaties

  1. dat wordt testen morgen! dus eens kijken naar het signaal als hij uit het stopcontact is en nadien zien of het versterkt is wanneer ik hem weer inplug?
  2. dus... met andere woorden: het draadloos netwerk blijft dezelfde naam behouden, maar heeft (dankzij) de repeater een sterker signaal? dan zou het zo simpel opgelost zijn?! of bedoel je dat we een slechte 'versterker'/repeater gekocht hebben?
  3. hallo, bedankt voor de reactie! de bedoeling is om draadloos verbinding te maken. ik heb gebruik gemaakt van de wps-knop, maar ook dan zie ik nog steeds geen repeater staan waar ik verbinding mee kan maken. en ik veronderstel dat ik weinig kan doen zolang die repeater niet zichtbaar is op mijn pc. ofwel? groetjes
  4. Hallo, Onlangs bestelden wij een network repeater wireless 300 N. Het is de bedoeling dat wij deze gaan gebruiken om ons WIFI-sginaal te versterken aangezien we op enkele plaatsen nogal weinig bereik hebben. Wij hebben reeds draadloos internet, dus leek deze installatie mij vrij gemakkelijk maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Na het inpluggen van de repeater en het aanzetten, zou deze toch moeten verschijnen op de pc? (dit was bij vorige versterkers toch het geval) Ik zie deze nergens staan en kan ook onmogelijk naar de vermelde site: http://repeater. Hebben jullie enig idee hoe ik dit kan oplossen? Met vriendelijke groeten, Karen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.