Ga naar inhoud

ed97

Lid
  • Items

    91
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door ed97

  1. ed97

    W11 Herstelsleutel

    - Scherm is hiermee sterk vergelijkbaar. Zie reeds geposte echte foto (is dus geen screenprint). - Zoals reeds vermeld: home - Die liepen automatisch binnen. Hoofdzakelijk updates van office
  2. ed97

    W11 Herstelsleutel

    Nogmaals: Ik ga terug naar een herstelpunt. Op het einde van de cyclus van ongeveer 20 minuten en na herstart komt het blauwe beeld en kan ik niets meer doen. Er staat: voer de herstelsleutel in om door te gaan. Onder de witte balk staat: Here’s how to find your key: Try your Microsoft account at aka.ms/myrecoverykey Daar wordt mijn e-mail en wachtwoord gevraagd en daarna als tweede veiligheidscontrole wordt zogezegd een code gestuurd naar ef*****@telenet .be. Deze code komt dus nooit aan, ook niet in spam en ook niet na meerdere pogingen. Dus als ik een code zou nodig hebben dan kan ik er niet aan en als ik geen code nodig heb zit ik hoe dan ook vast op het blauwe scherm. Mijn vraag: hoe hier uitgeraken?
  3. ed97

    W11 Herstelsleutel

    1) Splinternieuw. Het gaat hem om een prbleem tussen mij en MS. Persoonlijke codes waar de verkoper niet mag tussenkomen, zegt hij. 2) Updates gingen niet meer verder en in het update-venster was niets meer aan te klikken. 3) Via herstelpunt 4) Homeversie, maar waarom wordt dan naar herstelsleutel gevraagd?. Ik heb daar niets voor gedaan. (zie bijlage) In dit laatste venster kan men een paar zaken aanklikken maar verder niets ingeven omdat het toetsenbord niet geactiveerd is. Bedankt al / Eddy
  4. ed97

    W11 Herstelsleutel

    Asus Vivobook W11. Ik word geconfronteerd met een voor mij onoplosbaar probleem: - Totale blokkade van laptop tijdens Windows update - Kan laptop terug opstarten maar updates blijven geblokkeerd. - Mijn idee was om laptop te herstellen naar dag voordien. - Alles loopt normaal tot hij gans op het einde naar een herstelsleutel vraagt, iets totaal nieuw en onbekend voor mij. - Na wat zoekwerk proberen in te loggen op aka.ms/myrecoverykey. - E-mail + wachtwoord: OK - Voor een tweede controle wordt zogezegd een e-mail gestuurd naar ef*****@telenet.be (zie bijlage) - Nu komt het: ook na verschillende pogingen krijg ik geen e-mail. Ook niets in spam. - Een poging met een tweede adres blijft hetzelfde. - Ik kan niet inloggen en een herstelcode is dus niet mogelijk. - Eventueel annuleren van het tweede adres is niet mogelijk want ook hiervoor heeft men code nodig . . . . die dus ook hier niet aankomt!!!! - Contact genomen met Microsoft 02 503 31 13. Routine afgewerkt voor hulp online. Geen reactie. Ben 76 jaar, van pensioentje nieuwe laptop gekocht, zonder oplossing 800 € verloren. Kan iemand helpen? Eddy
  5. Gisterenavond Office verwijdert met Revo en nieuw geinstalleerd. Deze morgen is hij dan toch in gang geschoten en alles geinstalleerd. Ook de knop met iets van controleren licentievoorwaarden werkte nu en werd uitgevoerd, wat hiervoor niet het geval was. Er is dus duidelijk iets verkeerd gelopen bij de eerste installatie. Bedankt voor de reactie.
  6. Na nieuwe installatie blijft Windows Update hangen (zie bijlage). Er staan verder nog een dertigtal veiligheidsupdates met "installatie in behandeling", allen gerelateerd aan Office. Ook na enkele dagen gebeurt er niets. Enig idee? Heeft het iets met licentievoorwaarden te maken?
  7. Bedankt porrelaar. Alles 100% duidelijk en opgelost.
  8. Heb Windows 10 nieuw geinstalleerd. Het vak zoeken (links onder) is nu zeer groot geworden (vergrootglas + "zoeken" + figuurtje). Het lijkt naast zoeken ook te verwijzen naar Bing Chatten terwijl ik alleen met Google en Google Chrome werk. Is dit terug te brengen tot alleen het vergrootglas zoals vroeger. Het neemt nu onnodig veel ruimte in (6,5 cm !).
  9. Ik denk dat het te doen had met een batterij die einde verhaal was. Ik heb die verwijderd. Laptop werkt nu alleen op voeding. Mag afgesloten worden.
  10. Windows 10, Acer laptop, 11 jaar oud maar nog in goede conditie. Na afsluiten windows blijft er op het scherm een zweem van licht. Het start in de rechter bovenhoek en vervaagt naar het midden toe. Het scherm wordt pas volledig zwart als de batterij verwijderd wordt EN de voeding afgesloten wordt. Is dit het begin van het einde of is hier iets aan te doen?
  11. Meerdere malen Thunderbird probleemloos geïnstalleerd in Windows 10. Nu volgend probleem in Windows 11: Alles lijkt normaal te lopen tot ik venster TB1 krijg met de groene balk. Als ik mij goed herinner heb ik dit vroeger nooit gezien. "Gereed" licht op maar na klikken krijg ik het venster TB2 en "wachtwoord controleren" blijft draaien. Iemand idee wat hier gaande is? Bedankt
  12. Bedankt lomar43 en porrelaar: inderdaad horizontaal scrollen. Weet niet waar ik Oora vandaan heb gehaald!! Uiteraard Ozaa.
  13. Die handleiding heb ik ook natuurlijk maar daar staat geen enkele verklaring over het nut van dit wieltje.
  14. Heb nieuwe Trust Oora muis. Links staat een klein wieltje (zie foto). Kan maar niet uitvinden waarvoor dit dient. Iemand enig idee?
  15. OK, bedankt. Topic kan gesloten worden.
  16. "Ik heb geen van deze gegevens" was het spreekwoordelijk schot in de roos. Bedankt voor al uw inspanningen.
  17. Begrijp niet waar bovenstaande vensters vandaan komen. Ik geraak, na inloggen, niet verder dan vensters 5 en 6. Daarna enkel het verhaal van een code die niet komt.
  18. Ik was ongeveer zover gekomen. Het probleem is dat, altijd ik iets wil doen aan accounts of beveiliging, ik verwezen wordt naar venster 1, ook al ben ik al ingelogd. Als ik uw verkorte versie aanklik kom ik direct op dit venster. Daarna komt venster 2,3 en 4, klikken code verzenden en dan niets meer. Geen e-mail (ook niet in spam) en dus geen code. Ik geraak met geen enkel middel op "e-mailadres toevoegen". Raar!
  19. Ik wil mijn Microsoft account veranderen van een Telenet-adres (oud)naar een Gmail-adres (nieuw). Hoe moet dit gebeuren zonder in de problemen te komen. Bedankt
  20. CPU: Intel Core2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz Bij renderen van video en een belasting van de 4 kernen op 90% wordt de temperatuur van de CPU volgens Speccy 96°C. Ik vond dit nogal hoog en ik controleerde ook eens met Speedfan met als resultaat 84°C wat, gezien de zware belasting en het warme weer, nog aanvaardbaar lijkt. Ook idle krijg ik bij Speccy 53° en bij Speedfan 38°C. Vraag is, wat is de waarde van dergelijke progjes als ze zoveel verschil geven? Ook de meningen op het net over de hoge temperaturen (96°? 84°?) bij zware belasting liggen ver uit elkaar. De pc is 9 jaar oud en heeft honderden uren staan renderen en nooit problemen of automatische uitschakeling gekregen. Dat lijkt me allemaal wel mee te vallen of zijn er andere meningen?
  21. - Oeps, Uitwerpen natuurlijk - Voor alle duidelijkheid: "Hardware veilig verwijderen en media uitwerpen" werkt nu ook terug via de taakbalk en dit, zoals gezegd, na éénmaal uit te werpen via de verkenner. Windows heeft door deze actie blijkbaar zichzelf herstelt.
  22. Porrelaar Het lijkt allemaal te draaien rond die Rundll32. De actie die ik gedaan heb lijkt mij (onbewust) een vereenvoudigde oplossing t.o.v. de work around in uw link.
  23. Had reactie van Staff nog niet gezien: Ik heb twee computers met W10 en daar staat pictogram ALTIJD! De ene W10 is blijkbaar de andere niet
  24. Opgelost Ik heb éénmaal in de verkenner rechts geklikt op de usb-stick en daarna op verwijderen (dit is eigenlijk dezelfde functie als via de taakbalk). Bij de lijst van te selecteren pictogrammen is onderstaande balkje erbij gekomen (wat het ook moge betekenen) en alles werkt normaal. Bedankt voor de moeite.
  25. Klopt niet, dit icoon staat er normaal altijd en heeft er ook altijd gestaan dit is trouwens ook het geval op mijn desktop waar alles normaal werkt. Ook als er niets extern is aangesloten kan men de interne schijven zien. Maar goed onafhankelijk hiervan, ook als er iets aangesloten is via USB of kaartlezer is er niets te zien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.