Ga naar inhoud

pcprob

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pcprob

  • Verjaardag 28-03-1987

pcprob's prestaties

  1. Gisteren hele dag aangestaan, niet 1 probleem! Dacht dus dat ik met die controles de oplossing vond (ondanks ze allebei niets alarmerends aangaven). Maar vandaag is de laptop 3 keer vastgelopen =( Heb ook eens speedfan gedownload om de temperaturen te controleren. GPU - 55° Core1 - 45° Core2 - 45° Gemiddeld zaten ze vanavond tussen 60°-70° (zelfs 10minuten rond 80°!!) Zijn dit normale temperaturen of...? Zou het aan de koeling kunnen liggen?
  2. Bedankt! Heb alles kunnen installeren en voer de scans nu uit. Zal vandaag en morgen kijken of de laptop nog bevriest en post hier mijn antwoordje!
  3. Vorige week liep mijn laptop om onverklaarbare reden volledig vast. Ik heb hem dan manueel afgesloten en heropgestart. Heel de dag bleef mijn laptop zich vreemd gedragen en vastlopen op onverklaarbare momenten. De dagen erna moest ik hem 1 - 2 keer per dag manueel heropstarten. Tijdens het weekend heeft het probleem zich niet voorgedaan. Toen ik vanmorgen mijn laptop opstarte gebeurde hetzelfde en het is nu al zo'n 7-8 keer gebeurt vandaag. Wat houdt dat vastlopen in: - eerst bevriest het scherm waar ik in bezig ben - daarna kan ik niets meer aanklikken op mijn menubalk - even later kan ik ook niets meer aanklikken op mijn bureaublad - mijn muis kan ik meestal blijven bewegen - wannneer ik ctrl+alt+delete kom ik uit op een zwart scherm met een foutmelding die aangeeft dat ik deze optie niet kan "betreden", eens ik 'ok' klik, blijft mijn laptop gewoon hangen op het zwarte scherm (de laatste 4 keer vandaag gebeurt er zelfs niets wanneer ik ctrl+alt+delete) In veilige modus loopt hij helemaal normaal en blijft de laptop niet vasthangen. Systeeminformatie: HP Pavilion dv9500 Intel Core Duo CPU 2.40GHz 4GB Ram 32-bits Windows Vista Home Premium Heeft iemand een idee wat er mis kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.