Ga naar inhoud

annetrow

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

annetrow's prestaties

  1. Dat kon helaas niet meer want dat was te ver weg. Maar ik heb het zo dicht mogelijk bij de datum gedaan en ik draai nu op 2 browsers gewoon op internet exploder 9 en als ik bewegende beelden wil zien op google chrome. Geen ideale oplossing maar het werkt redelijk
  2. Als ik bijvoorbeeld heb aangeklikt Afbeelding opslaan als.. en de foto heb opgeslagen. Blijft de zin afbeelding opslaan in beeld staan maakt niet uit wat voor programma zelfs op bureaublad. Alleen als ik comp. opnieuw opstart is het weg. Wie kan mij helpen dit op te lossen. Ik heb windows vista en gebruik int.expl.9 maar kan ook chrome gebruiken. Computer is toch al dwars na opschonen door "vakman"
  3. Ik heb 2 weken geleden mijn computer naar "computerdeskundige" gebracht dacht ik omdat het mij niet lukte om webcam te installeren die ik had. ( Dat is hem ook niet gelukt) ik heb nu nieuwe en die werkt goed maar hij zei dat comp, niet goed was omdat hij traag was en regelmatig vast stond ( wat klopte) Dus heb ik hem laten opschonen. Sindsdien is comp alleen maar beroerder geworden. Ik kon totaal geen filmpjes van o.a. nu.nl /youtube fb meer openen. kreeg ik melding u dient adobe flash player 11.8 te installeren. Dat gedaan maar melding bleef. Weer naar " computerdeskundige" die wist ook niet wat hij er mee moest. Dus zelf maar aan het zoeken. Ik kreeg ook in beeld Internet explorer blokkeert alles. Dus ik Google Chrome geinstalleerd en verdomd alles deed het en misschien stom maar ik heb internet explor 9 verwijderd. Nu na paar dagen kan ik fb niet opstarten of computer staat vast en ook bij een plaatselijke nieuwspagina heb ik problemen zegt hij deze pagina wordt niet gestart want deze bevat malware. Hoe krijg ik mijn computer weer goed!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.