Ga naar inhoud

Lajos

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Lajos

  1. De Bbox is in de kelder en is verbonden via een switch met de router die op 1°verdieping is. Dus is de router volgens mijn al aangesloten, want aan de bedrading heb ik niets veranderd. Zoals gezegd krijg ik de router niet meer te zien in het netwerk en kan ik het niet via de URL aanpassen. Zal dan 2° optie worden, maar moest ik dan niet het mac-adres ingeven in de router? Ik dan u bij voorbaat voor uw geduld.
  2. Hoe doe ik dat? Want ik vind hem niet meer terug op mijn netwerk.Daarvoor kon ik beheer URL openen. Rechtstreeks aansluiten op laptop?
  3. Ik heb gisteren een nieuw Bbox gaan halen bij Belgacom. Heb dus terug normaal internet. Nu heb ik toch nog een vraagje. Ik heb nu internet via de Bbox en niet via mijn router: Cisco, Linksys, wireless N ADSL2+Gateway, WAG 160N Wat moet ik doen zodat mijn router alles doorzend ipv Bbox. Ik heb alles aangesloten zoals oorspronkelijk. Moet ik een poort openen of iets dergelijks?
  4. Bbox werkt Aan en uitzetten heb ik al meerdere keren geprobeerd.
  5. Cisco Linksys, wireless N ADSL2+Gateway WAG 160N Het probleem doet zich ook voor wanneer je naar een nieuwe website gaat. Het is zeer vervelend want ik ben bezig met mijn thesis waarbij ik constant van website naar website ga en dit vertraagd enorm mijn werk. Is er iemand die je kent in Antwerpen-Deurne die problemen ter plaatse oplost?
  6. In de kelder staat een bbox van Belgacom (niet ingesteld), deze is rechtstreeks verbonden met een router. De switch is een gewone switch waarop verschillende printers zijn aangesloten. Wat ik wel heb gemerkt dat mijn buur onlangs is overgeschakeld op 5Ghz. Mijn installatie draait 20 - 40MHZ;
  7. Hallo, Van de een op de andere dag is mijn thuisnetwerk onstabiel. Op willekeurige ogenblikken valt het netwerk uit en na een 1 minuut is het netwerk weer beschikbaar. Heeft iemand dezelfde problemen en hoe heb je dit opgelost?
  8. De oplossing voor: "ezRecover.exe - Systeemfout. Het programma kan niet worden opgestart omdat rtl70.bpl ontbreekt op uw computer. U kunt dit probleem mogelijk oplossen door het programma opnieuw te installeren." Magic Desktop van Easybits installeren en je krijgt geen foutmelding meer. Dit programma stond gratis geïnstalleerd bij aankoop van mijn laptop van HP maar gezien dit voor kinderen is heb ik dit verwijderd. Sindsdien kreeg ik de foutmelding.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.