Ga naar inhoud

istage

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

istage's prestaties

  1. Het lijkt erop dat alles weer werkt en de vastlopers zijn verdwenen! Het heeft even geduurd, maar het resultaat is er dan ook naar. Superbedankt voor je geduld en steun hierin!
  2. Firmwareupdate is gelukt vanaf usbstick, afwachten nu of het probleem over is.. fingers crossed
  3. Komen wel verder, maar zijn er nog niet. De firmware erop zetten lukt niet nog, de pc geeft een foutmelding: Windows bootmanager, Windows failed to start. A recent hardware or software change might be the case. To fix: 1. Insert your windows installation disk 2. Chooge language 3. Repair your computer. File: \grldr.mbr status: 0xc000000f Is dit handmatig te fixen?
  4. IDE\DiskM4-CT128M4SSD2__________________________0009____ - - - Updated - - - Driver M4-CT128M4SSD2: 6.1.7600.16385 (win7_rtm.090713-1255)
  5. De scan van de C schijf (SSD) geeft ook hier geen fouten aan bij de scan
  6. http://speccy.piriform.com/results/gneCo4hPPTbXwvejy4OyMv7
  7. Bedankt voor je service......Ik heb ook al aan hardware gedacht, maar daar geeft de PC nooit fouten in aan, hij start prima op en lijkt het goed tot doen tot hij na 10-20 minunten ineens vastloopt. De PC is nog maar een jaar oud en heeft het altijd prima gedaan tot nu toe. Is het mogelijk om herstelmomenten van windows vanuit een backup terug te zetten zodat de PC te hetstellen is naar een datum van bv 3 maanden terug?
  8. Gedaan, maar de vastlopers blijven komen, als bijlage het logbestandje log OTL.txt
  9. Als bijlage de 2 logbestandjes. Extras.Txt OTL.Txt
  10. Helaas geen verbeteringen. De PC loopt nog steeds vast na een tijdje werken. Nog ideeen wat de oorzaak kan zijn?
  11. Sorry, had je laatste post gemist, maar hierbij het logbestandje van hitman pro. HitmanPro_20130804_1054.log
  12. De vastlopers blijven komen en zo nu en dan een blauw scherm nu, die snel weer verdwijnt, waarna de PC herstart en in zijn opstart vastloopt. Ik moet hem dan via de pc knop herstarten en dan doet hij het weer. De vastlopers zijn nooit direct, maar altijd pas na een poosje, ook als je niet actief bent op de PC. Heb ook als 2 x mem test gedaan, maar die geeft geen fouten aan. Heb je nog ideeen?
  13. Dat probleem is opgelost , nu even afwachten of de vastlopers ook verdwenen zijn. - - - Updated - - - De vastlopers blijven komen.......moet nog steeds de pc herstarten met de startknop op de PC.
  14. Gedaan, de foutmelding na opstart blijft over "IAStoreIcon stopped working" blijft.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.