Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Peter kerst

Lid
  • Aantal items

    1
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Hallo, graag hoor ik nog even of di repeater inmiddels werkt. Ik heb namelijk ook zo'n ding gekocht, maar krijg hem niet aan de praat. Bij mij ( in win8) word het apparaat ook niet herkend en verder begrijp ik niet wat ik moet doen met de experiabox van kpn om dat wps te activeren. Ik weet niet hoe dit werkt, of wat ik moet doen. Als jullie iets weten hoor ik het graag. Alvastbedankt, peter
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.