Ga naar inhoud

Nogchistallion

Lid
  • Items

    43
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nogchistallion

  1. Beste Mijn powerline adapter staat juist in de gang op dit verdieping naast mijn kamer. Momenteel gebruik ik draadloos verbinding, maar ik vraag me af of ik toch beter UTP kabel gebruik tussen de powerline en mijn pc? Ik ben van plan om te streamen en daarvoor is een sterke internetverbinding nodig (bekabeling dus aangeraden), maar de powerline staat juist naast mijn kamer. Zal ik toch beter kabelverbinding gebruiken?
  2. Okay, ik zal eens over nadenken. Bedankt voor info trouwens.
  3. Wel, ik heb sterke processor niet nodig omdat ik de tablet alleen zou gebruiken voor pdf's lezen, youtube videos kijken, en surfen, niets anders.
  4. Ik heb de link wel gelezen dus voor mij persoonlijk staat deze tablet mij wel aan. Maar ik zou graag jullie mening horen. Trouwens, €80 voor een tablet, is dat niet te weinig?
  5. Beste Ik studeer momenteel op unief en we krijgen veel PDF's, PP slides to zien tijdens de lessen. Het zijn er erg veel met afbeeldingen er op. Om thuis te kunnen studeren heb ik uiteraard die notities nodig en daarvoor moet ik ze dus allemaal afdrukken. Maar het probleem is dat er meer dan 1000 pagina's zijn. Ik wil mijn papieren en inktpatronen niet verspillen en ik wil het zuinig houden. Dus was ik van plan om een tablet te kopen om pdf's en slides daarop te lezen. Ik wil een tablet waarop ik : - Kan werken en pdf's kan lezen, hiervoor moet ik dus eerst al mijn schoolbestanden naar tablet verzenden via USB (al mijn schoolbestanden bevatten maar 150 MB) - Uiteraard ook internet om wat leerstof op te zoeken - Gewoon video's vanuit stream kan bekijken - GEEN video's of foto's of apps zal gebruiken, dus grote opslagcapaciteit is niet nodig voor mij (2GB is genoeg) - GEEN Bluetooth nodig - MOET groot scherm zijn voor tablet - GEEN games of andere intensieve apps die sterke specs vraagt - MOET goedkoop zijn Ik heb deze gekozen: IT WORKS TM1006 bij Vanden Borre: gemakkelijk vergelijken en aankopen ! Wat vinden jullie van deze Tablet? Is het OK voor mij?
  6. Beste Als ik interne SSD in mijn pc ingestoken heb om mijn pc in het algemeen sneller en beter te laten werken, welke externe schijf zou ik dan moeten kopen: HDD of SSD. Zou externe harde schijf impact hebben met het vlotte werking van mijn pc bijvoorbeeld: als ik externe HDD met mijn pc verbind, dan zal mijn pc in het algemeen vertragen dan dat ik externe SSD met mijn pc verbind. Of heeft dat helemaal niets mee te maken? Ik zou de externe schijf alleen voor films en foto's willen gebruiken niets anders.
  7. Oei, moet ik echt een 240GB pakken? Ik heb echt geen grotere geheugen nodig dan 120GB, ik ben geen gamer meer of zo. Ik gebruik mijn laptop voor studies, muziek en programmeersoftwares en dat is alles. Daardoor gebruik ik maar ongeveer 45GB op mijn harde schijf. Wat zou het verschil opleveren als ik 240GB insteek in plaats van 120GB buiten dubbel keer meer geheugen?
  8. Beste Ik ben van plan om een SSD te kopen als vervanging van mijn HDD. De reden waarom is omdat ik ten eerst erg weinig geheugen gebruik in verhouding met mijn totaal. Ik gebruik namelijk maar 45GB van mijn 1TB. En dat blijft altijd zo. En ten tweede is omdat ik mijn pc sneller wil laten opstarten, in het algemeen ook sneller. Ik werd aangeraden om een Samsung 840 EVO 120GB te kopen. Hierbij de link: SAMSUNG 840 EVO 120 GB Interne harde schijven (HDD/SSD) bestel online bij Media Markt De merk van mijn pc is Lenovo Y510P Ideapad. Het is precies een jaar oud. En hier zijn de specificaties van mijn systeem:[ATTACH]36387[/ATTACH] Dus is mijn vraag: past dit SSD Samsung 840 EVO 120GB wel in mijn pc? Moet ik eerst iets anders doen of kopen vooraleer ik de SSD installeer? Waar moet ik op letten? LENOVO.txt
  9. Ik heb weer internetproblemen. Het ging zomaar uit en dan verbond ik terug met hetzelfde netwerk en dan werkte het weer maar dan met 'verbinding is beperkt'. Zelfs als ik die driver gedownload heb vanuit de link dat u gestuurd hebt. Misschien ligt het toch aan de draad dat tussen de modem en router verbonden staat?
  10. Ik vergat te vermelden dat zelfs als ik met mijn modem draadloos verbind, krijg ik toch 'verbinding is beperkt' melding. Dus ik denk niet dat het alleen aan de router ligt of aan de kabels verbonden vanuit de modem naar de router.
  11. Okay. Trouwens, ik heb dat Qualcomm Atheros bij de netwerkadapters uitgeschakeld. Zo te zien heb ik tot nu toe geen problemen. Ik zal nog dat WLAN Intel driver ophalen.
  12. Uhm, ik weet niet welke (intel of broadcom/atheros) drive rik moet downloaden want zo te zien heb ik er twee: Intel WLAN Driver for Windows 8.1 (64-bit) – IdeaPad Y410p, Y510p of WLAN Driver (Atheros, Broadcom) for Windows 8.1 (64-bit) – IdeaPad Y410p, Y510p
  13. Well, de router geeft wel verbinding aan dus kan ik met mijn router verbinden maar soms valt het netwerk vanuit mijn router uit en dus moet ik altijd met rechtermuisknop op draadloos signaalsymbool druk rechtsonder en dan op 'problemen oplossen'. En de kabel is vanuit mijn modem naar de router in de 'internet' poort verbonden. En om eerlijk te zijn heb ik geen andere kabel gebruikt. Maar tis omdat het veel werk vergt om met een nieuw kabel te gebruiken want we moeten dan van binnen naar onze tuin meesleuren en dan weer binnen dragen etc. Ik zal da later wel doen als er geen andere alternatieve mogelijkheden zijn om dit conflict te kunnen op te lossen. En ik heb de reset naar fabriekinstellingen al meerdere keren gedaan maar geen resultaat.
  14. Voordat ik uw methode geprobeerd had, kwam ik weer internetprobleem tegen en deze keer heb ik 'probleemoplosser' gebruikt en kwam deze melding tegen:
  15. Dus nadat ik mijn router, modem pc's uit deed (zoals hierboven me aangeraden heeft) kwam ik het volgende probleem tegen: - - - Updated - - - Maar ik zal eens eerst nog mijn netwerkadapter in mijn apparaatbeheer verwijderen en pc op nieuw opstarten. Daarna zal ik een bericht sturen of het probleem wel opgelost is of niet. - - - Updated - - - Okay, ik heb mijn draadloze netwerkadapter verwijdert en mijn pc opnieuw opgestart. Daarna werd het adapter opnieuw geïnstalleerd en kon ik terug verbinding maken met mijn netwerk. Maar nadat ik met mijn netwerk verbonden was, staat er 'verbinding is beperkt'. Internet werkt wel maar ik maak me zorgen om die 'verbinding is beperkt' melding.
  16. Okay, ik zal da eens proberen. Ik ga een seintje geven of het werkt of nie. Tzal waarschijnlijk lang duren vooraleer ik een besluit kan nemen of het definitief opgelost is of nie.
  17. Beste Ik heb Lenovo Y510P met windows 8.1 geïnstalleerd. Ik heb een probleem met mijn internetverbinding. Het staat draadloos verbonden met mijn router beneden en mijn router is met een kabel verbonden met mijn modem. Telkens als ik aan het surfen of gamen ben, gaat mijn internet uit. Nadat ik mijn netwerk herverbind, krijgt ik soms het melding dat het verbinding niet gemaakt kan worden en dus klikte ik met een rechtermuisknop op het draadlooze netwerksymbooltje rechtsbeneden en dan op 'problemen oplossen', daarna krijg ik het melding van verbinding router of modem defect of zo en staat dat op 'vastgesteld' en op 'opgelost' en dan probeer ik terug te verbinden en krijg ik het melding 'verbinding is beperkt' of zo maar het goed nieuws is dat het internet wel werkt maar ik ben bezorgd om 'netwerk beperkt' en dat het soms weer uitvalt en dat ik weer opnieuw moet verbinden. Weet iemand hoe ik dat permanent kan oplossen en dat ik da 'beperkt verbinding' kan weglaten?
  18. Ahn bedankt! Tis gelukt ik heb mogelijkheid 2 gebruikt. Nogmaals bedankt
  19. Beste Thuis hebben we twee verdiepingen en in de grondverdieping hebben we een draadloze modem. We hebben in totaal 9 apparaten met WiFi: 4 PC's, een printer en 4 smartphones. Op de tweede verdieping hebben we twee PC's die draadloos verbonden staat met de draadloze modem, maar het signaal is zwak, dus hebben we een manier gevonden om het signaal te versterken met het behulp van de Belkin Range Extender. Maar ik heb een vraag hoe je de extender moet plaatsen en waar precies en op welk manier.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.