Ga naar inhoud

janfrank

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

janfrank's prestaties

  1. Vorige probleem opgelost, nu doet een nieuwe zich aan. Ik heb een tabel met daarin gegevens in ongeveer 70 rijen en een kolom of 100. Nu heeft hij om de 1 of andere reden de sheet laten doortellen tot meer dan een miljoen rijen, elke keer als ik een groter aantal rijen probeer te verwijderen geeft hij aan dat er onvoldoende bronnen zijn om de rijen te verwijderen. iemand een idee hoe ik deze lege cellen weg kan halen? Alvast bedankt!
  2. [ATTACH]27224[/ATTACH] Hier een klein voorbeeld van wat ik ongeveer bedoel. Hoop dat het duidelijk is. alvast bedankt! gr Voorbeeld.xlsx
  3. Ik ben op zoek naar een handige formule of manier om het volgende op te lossen. Ik krijg elke week aantallen door van geproceerde eenheden. Nu heb ik hier een jaaroverzicht en index tov voorgaande jaren van maar vind het nogal onhandig om elke keer product voor product de aantallen in te vullen. Ik krijg de producten in een standaar volgorde dus mijn idee was om een sheet te maken waarin ik de product aantallen kan copy/pasten en dat ik dan alleen maar het week nummer hoef te wijzigen en dat hij dan de aantallen automatisch invult. Heeft iemand een goed idee hoe ik dit het beste kan oplossen binnen excell? alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.