Ga naar inhoud

Mysticfan84

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mysticfan84's prestaties

  1. Mijn vriend heeft es wat gedaan. Hij heeft het ding uit de laptop gehaald, aangezien hij hem ook in de apparaatbeheer niet kon vinden en hem aangesloten op zijn laptop. Daar kon hij hem wel vinden. Hij heeft hem toen weer terug geplaatst in mijn laptop. Toen deed ie het ineens wel. Ik weet nu dus niet wat het probleem was. Ik doe dat soort dingen dus niet, aangezien ik schijnbaar alles sloop wat ik aanraak. Dus als ik mijn laptop niet open word er tenminste niet meer gezegd dat ik het gesloopt heb. Alle software gerelateerde dingen lukt me over het algemeen nog wel.
  2. Ik weet wel enige dingen van computers. Ik heb alle drivers geïnstalleerd. Voor de DVD rom had ik het niet gedaan omdat ik het haast niet gebruikte tot nu dan. Ik heb geprobeerd drivers te installeren maar ik kon blijkbaar niks installeren. Het apparaat was er niet ofzo. Ik heb er overal naar gezocht op mijn laptop.
  3. Hallo iedereen ik heb een MSI notebook met windows 7. Onlangs heb ik de windows 7 opnieuw geïnstalleerd op aanraden van mijn vriend, maar ik heb alleen maar niets anders dan problemen. Mijn vriend weigert mij nu verder te helpen. Mijn vriend heeft ook meerdere malen mijn laptop uit elkaar gehaald en zodoende is nu al mijn accu kapot gegaan en ik heb een tijdje bekabeld op het internet moeten zitten. Ik zit inmiddels weer op de wifi. Mijn vriend doet ook altijd ongevraagd mijn laptop openen. Ik weet niet of dat er mee te maken kan hebben, maar ik ben nu gewoon genoodzaakt om mijn pc problemen zelf op te lossen. Mocht mij dit lukken kan ik mijn vriend (die een opleiding medewerker beheer ict heeft gedaan) wel op straat knikkeren. Zojuist wilde ik een cd'tje afspelen wat mij normaal gesproken altijd lukte, maar dat lukte nu niet. Ik hoor wel een zoem dat hij het cd'tje herkent, maar windows ziet de hele dvd rom gewoon niet. Alsof ik er geen heb. Kan er ook geen software voor installeren, want er is gewoon niks volgens mijn laptop. Mijn vriend heeft er naar gekeken en zegt nu dat ik weer iets gesloopt heb op dit ding. Ik gebruik mijn dvd rom amper. En hij wil nu niks meer voor mij doen. Iemand enig idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.