Ga naar inhoud

superavo

Lid
  • Items

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

superavo's prestaties

  1. Ik zie maar 2 herstelpunten staan. 1 van gisteren en 1 van 3 dagen geleden. Maar toen had ik dit probleem ook al dus dat heeft geen zin. Ik heb chckdsk gedaan, zijn daarom mijn oude herstelpunten verdwenen?
  2. Sinds een dag of 3 loopt mijn PC na een minuut of 10 compleet vast. Alleen mijn muis beweegt nog, ctrl/alt/del werkt ook niet meer. De enige oplossing is de aan/uit knop en opnieuw opstarten. Ben benieuwd naar een oplossing Alvast bedankt!
  3. Ik heb de nieuwste versie van Java. Ik heb ook de scan gedaan en er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden.
  4. Ik heb geprobeerd de hotfix te installeren maar ik krijg als melding dat de update niet voor deze computer geldt.
  5. [ATTACH]30382[/ATTACH] Blue screen 150214.txt
  6. Gisteravond helaas toch weer een blauw scherm gekregen. Ik was bezig met het installeren en de-installeren van Spotnet.
  7. Ik heb het een paar dagen aangekeken en tot nu toe is het goed gegaan. Ook Skype weer gebruikt en dat ging ook goed. het lijkt er dus op dat het probleem opgelost is. Super bedankt voor je hulp!
  8. Ik heb de hotfix (nog) niet uitgevoerd, wel Skype verwijderd en weer geinstalleerd zonder automatische opstart. Ik hou je wel op de hoogte.
  9. Maar is het foutbericht zoals door Microsoft omschreven het probleem dat ik heb dan? Er staat dat je de Hotfix alleen moet gebruiken als je zeker weet dat het om dat probleem gaat.
  10. [ATTACH]29759[/ATTACH]Hier de file van Blue screen view Blue screen view2.txt
  11. Ik heb mijn laptop ruim 20 uur aan laten staan en er is geen error uitgekomen.
  12. OK, gelukt, hij staat nu te draaien. Ik laat mijn laptop de hele nacht en morgen overdag aan staan en meld morgen wel wat er uit is gekomen.
  13. De scan van HD tune is OK. Geen errors. De Memtest moet ik nog doen. Ik kom (nog) niet in de BIOS. Wat bedoel je met POST scherm en hoe kom ik daar?
  14. Speccy: http://speccy.piriform.com/results/xsDRYB5XCFD1TLTWBrhfs1B Blue screen view.txt
  15. Sinds een week krijg ik een paar keer per dag ineens een blauw scherm met o.a. de tekst "collecting data for crash dump" Middels de powerknop zet ik mijn laptop uit en weer aan en de boel start dan wel weer gewoon op. Kan iemand mij hier mee helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.