Ga naar inhoud

Michiel95

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Michiel95's prestaties

  1. De macbook is al klaar om aangesloten te worden op draaitafels, bij windows moet je nog allerlei drivers installeren (niet dat dit zo'n punt is). En ik heb gehoord dat dat traktor meer zekerheid bied qua bugs en crashen dan windows (weet niet of het zo is.) Ja, ik heb hem besteld bij coolblue, ik heb ze er al over gecontacteerd en ze zeiden dat ik vanavond de beslissing moet maken.
  2. Hoi, Ik heb 2 weken geleden een msi ge70 aangeschaft. maar nu twijfel ik of het scherm te groot is (17 inch) en of de inhoud van de laptop wel werkelijk nodig heb (i7 quadcore, nvidia gtx 765, 8gb) Ik zat eventueel te denken aan een macbook pro omdat ik had gehoord dat de kwaliteit uitstekend is. En bonvendien is een macbook handiger met producen lijkt. Ik heb dj en een macbook is makkelijker met aansluiten etc. Maar zouden jullie mij heir misschien advies over kunnen geven?
  3. maar wat is precies het verschil tussen de videokaarten van de lenovo en die van de msi en alienware (hetzelfde). Welke is beter/ zou u aanraden?
  4. En wat denkt u van deze laptop? Lenovo LIFESTYLE STORE Nederland | Lenovo Y510p IdeaPad laptop (59375363) Dusk Black
  5. Is het een erg groot verschil tussen de standaard videokaart en de GTX 765M? Want ik vind het 200 euro prijsverschil erg groot.
  6. en hoe zit het tussen deze:De online winkel van Dell: stel zelf uw systeem samen en de MSI dragon eyes?
  7. Ik ben van plan om een gamelaptop aan te schaffen. Welke laptop van de volgende links is het beste en welke heeft de beste kwaliteit-prijsverhouding? MSI GE40 2OC-040NL Dragon Eyes - Laptopshop.nl MSI GE70 2OE-015NL - Laptopshop.nl MSI GE60 2OC-015NL - Laptopshop.nl MSI GX70 3BE-010NL - Laptopshop.nl Acer Aspire V3-772G-747a1275Makk - Laptopshop.nl Alvast bedankt voor de hulp!
  8. Hallo! Ik ben van plan om een gamelaptop te kopen, mijn huidige laptop heb heb ik nu 4,5 jaar en is versleten. Ik wil een ganelaptop omdat ik hem ga gebruiken voor producen, gamen etc. Maar het lastige hieraan is: welke te kopen? Van gamelaptops heb ik weinig verstand, maar deze twee zijn volgens mij wel goed: Acer Aspire V3-772G-747a1275Makk - Laptopshop.nl MSI GE60 2OC-015NL - Laptopshop.nl Zouden jullie mij misschien kunnen adviseren en met eventuele aanbevelingen kunnen komen? M.v.g.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.