Ga naar inhoud

fjrus

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7 en 8

fjrus's prestaties

  1. Dat weet ik niet hoe dat kan, heb om die tijd wel gepost. Ik heb het Bios herhaaldelijk teruggezet. De harde schijf is door een winkel even aangesloten maar werd niet herkend. Maar juist om deze tijd zijn veel mensen in mijn omgeving op vakantie, om iets met de harde schijfwaar kan/wil doen. Volgende week zijn ze er weer. Maar om het bij andere mensen zomaar te doen lijkt me niet niet leuk mocht er iets mis gaan. Dan ben ik nog verder van huis.
  2. Hij is gemeten en werd niet herkend, koop eerst een andere en repareer deze computer later. groet
  3. Nog een vraag Hoi, Kan ik de harde schijf er uithalen en laten testen bij een reparateur of verkoper. Of is het duur werk? Fre
  4. Hoi, Dat is heel positief bedoeld hoor, ik kon gisteren niet meer vandaar. Ik ben al een paar dagen bezig en dan verlies je je concentratie. om door te gaan. Allemaal schijfjes, aantekeningen en stadia. Daarnaast moet mijn partner de andere computer gebruiken. Dus meedenken graag!!! Zal morgen weer op nieuw proberen het aan de loop te krijgen. Groet
  5. Inderdaad heb ik het op de cd gebrand via mijn andere computer, moet even zien hoe te veranderen. Kan het ook in Windows, heb Nero op de Acer en niet op mijn laptop. Even zien of er toch een brandprogramma op zit. Ik bekijk het even, bedankt
  6. Helaas niet, wel mijn externe harde schijf WD My Book USB 3, maar heb er nog weinig kennis van.
  7. De harde schijf losgekoppeld, Windows 7 systeemherstel schijf er in. DV/CD first boot Windows loading files, dus geen AHCI PORT0 device ERROR Pres F1 to Resume bij deze procedureWindos has encounted a problem communicating with a device connected to your computer. Windows boot manager This error can be a unplugging a removable storage device such as an external USB drive while is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or dc-rom drive that is failing. Make sure any removable storage is propely connected and than restart your computer If you continue to receive this error message, contact the hardware manufacturer Status : 0xc00000e9 Info: An unexpected I/O error has occurred. 1 keer met andere Windowssysteemherstelschijf.. Widows loading files daarna kies taal en toetsenbord. Dan opties voor systeemherstel Hulpprogrammas voor herstel gebruiken waarmee u het starten van windows kunt oplossen. Selecteer het besturingssysteem dat u wilt herstellen Klik op stuurprogrammaas laden en installer stuurprogramma,s . Deze staat niet aangevinkt. Besturingssysteem partitiegrootte Locatie Computer met behulp van een eerder gemaakte systeemkopie herstellen en dat staat aangevinkt. Stuurprogrammaasladen volgende Na volgen er kan geen systeemkopie op deze computer worden gevonden Verder krijg ik dan Selecteer een systeemkopiebackup Een andere systeemkopie herstellen staat aangevinkt, de rest is niet actief. Kan alleen maar volgende kiezen. Op alle (3)recovery schijven van Acer is de reactie verschillens. Op de eerste krijg ik Windowsloading files dan windows starting dan Acer Erecovery Management met kies taal. Daarna Hersteltype selecteren: Systeemvolledig herstellen naar fabriekswaarden Besturingssysteem herstellen en gebruikers gegevens behouden Afsluiten, ik kan alleen maar afsluiten kiezen de rest is niet actief. De eerste keer van loskoppelen en de Windows systeemherstelschijf er in heb ik daarna de harddisk weer aangesloten en leek hij de harddisk te herstellen. Kwam de foutmelding AHCI PORT0 enz dus niet . Maar aan het eind kwam toch weer de hele lange foutmelding zoals de 3 scherm beelden bij mijn eerste oproep Her verwisselen van de first boot voor harddisk blijft hetzelfde. Bij andere schijven en weer de harde schijf weer vast koppelen krijg ik de iude foutmelding terug met F1 drukken en de rest loopt dan verschillend maar lost niets op. Ook niet met veranderen first boot. Kan het met de windowsupdate van deze week in relatie staan of met WD externe Harddisck My Book 4 TB met WD Smartware en ACR0NIS Treu image 2013 met probeerversie 2014?
  8. Hoi, Klopt, wordt ook niet gelezen en heb DVD station als first boot ingesteld. Bij verschillende acties zoals met deze CD iso krijg ik zelfs geen beeld meer.
  9. Ik heb een typefout gemaakt het moet i5 zijn in plaats van i7 van mijn laptop.
  10. Hoi, Bedankt voor je reactie. Maar ook hiermee start de computer niet op. Fre
  11. Beste mensen, De laatste tijd heb ik problemen met opstarten en chrashen maar kon het oplossen. Nu niet meer: Ik heb ook een WD My Book 4 TB harde schijf aangesloten gehad maar daar kan ik ook niet bijkomen. Dit omdat er eerder problemen/storing was. Eerder is het wel gelukt alles weer te herstellen. Nu dus niet meer. Heb ik mogelijk de herstel participatie gewist Dit is het eerste wat er bij het opstarten komt. WWW.AMI.com komt met de volgende fout, AHCI PORT0 Device Error pres F1 to resume. Deze komt altijd terug, na F1 pakt hij wel via F8, Delete. F10 of F12 maar echt werken doet het niet,wel het laden windowsbestanden maar daar blijft het bij. Zowel Windows systeemherstel Ik heb alles geprobeerd, windows systeemherstel op dvd of cd, Windows systeem herstel, ook in ACER recovery management, Acer recovery DVD 1, 2, 3, ook de 3 bij het laatste advies en recovery Backupdisk stuurprogramma 's dvd enz. Ze worden niet geladen, wordt niet opgestart of half dat ik niet verder kom en maar doorloopt. Alle mogelijkheden via delete, F2,F12, F10, F8. Een keer is een test gelukt Test systeemfout foutcode=0x0 test schijffout =0x0 0x8oo80005 Verder Driver_FrQl_not_less_02_equel met 2 zeer lange codes. Kunt u mij helpen. . Met vriendelijke groet, Fre Verder is de computer origineel Acer Aspire M8511, Intel i7 processor 2.66GHz quad core, Windows 7Home Pemium 64 bits NL/UK, Netwerkkaart Gigabit, moederbord Acer H57M01 Geforce GT320 1024 mb videkaart 6144 MB geheugen en 1000 Bg harddisk Zie ook bijlagen dat is vaak het eind punt bij alle stappen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.