Ga naar inhoud

Frankx

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Frankx's prestaties

  1. Opgelost moest blijkbaar 2x het mac-adres opgeven. 1x bij wireless maar ook nog eens bij het netwerk.
  2. Ik kan mijn netwerk zien op de tablet (SSID) maar geraak er niet mee verbonden. De tablet krijgt geen ip-adres. MAC ingesteld, SSID al een paar keer van naam gewijzigd en netwerk "vergeten" op tablet maar tablet blijft geen ip-adres krijgen. Ook zonder beveiliging lukt het niet en de tablet vermijdt zelfs een onbeveiligd netwerk. ADSL Belgacom, philips router. Wat kan hier het probleem zijn?
  3. Ongelofelijk ! Het werkt. Al snap ik er nu niks van. Wat bedoel je juist met netwerksleutel? Ik dacht aan de wachtzin maar deze was ik helemaal niet vergeten, blijkbaar doet de SSID meer dan enkel je netwerk benoemen?
  4. Dag Stegisoft, maar dat had ik al gedaan. De gsm staat in de mac filter lijst.
  5. Ik kan met m'n GSM (P1i Sony Ericsson) op de router en krijg IP-adres maar kan niet naar internet. GSM staat in de DHCP Client Log van de router en het IP komt overeen met IP op GSM. Maar als ik naar een pagina wil surfen krijg ik steeds dezelfde melding ook met het IP-adres: "Kan geen externe server vinden" Ik kan wel naar de login-pagina van de router en inloggen via GSM maar niet naar internet zelf. Belgacom ADSL Philips router Nochtans op het werk of hotel kan ik moeiteloos via wifi surfen. Wat kan hier het probleem of instelling zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.