Ga naar inhoud

Manolita

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Manolita's prestaties

  1. Hallo, Dankjewel voor je reactie. Ik probeerde eerst met avast: toen kon ik geen sites meer bereiken maar kon ik wel nog op google. Ik heb avast verwijderd en geprobeerd met AVG, het was hetzelfde. Nadat ik ook AVG verwijderd had, was er echt helemaal geen internet meer, geen draadloze netwerken, niets. Mijn laptop staat in het Frans, sorry als de benamingen wat anders zijn...ik heb gewoon alles overgeschreven van de eigenschappen (Système): Microsoft Windows XP Professionel Version 2002 Service Pack 3 (Ordinateur): Intel® Atom CPU N450 @ 1.66GHz Ik hoop dat dit je wat zegt. Alvast bedankt!
  2. Hallo, De antivirus op mijn computer is verlopen dus installeerde ik een gratis antivirus. Hierna kon ik echter niet meer op internet. Daarom verwijderde ik de antivirus maar dan was het helemaal om zeep, want het internet was gewoon helemaal weg. Er komen geen draadloze netwerken meer op, het lampje van de WiFi krijg ik niet aan... Kan iemand mij helpen asjeblief?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.