Ga naar inhoud

Destereir187

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Destereir187's prestaties

  1. Ik heb juist een nieuwe notebook gekocht en ge upgrade naar windows 8.1 nu als ik hem afsluit blijft er altijd op staan dat er microsoft framework.net nog actief is en als ik hem opstart komt er ook een foutmelding van, iemand die daar een oplossing heeft?
  2. Ik had twee weken geleden een nieuwe laptop gekocht, ik installeer alles drivers en alles. beeldscherm is haarscherp. nu doe ik update naar windows 8.1 en na de installatie was men beeldscherm ineens anders dus installeer ik de laatste driver voor die kaart maar niks verandert. iemand een oplossing? het is dringend want vertrek volgende week vrijdag voor vier maand met mijn werk. mvg
  3. da weet ik nie meer, ik zal het morgen nog eens bezien en dan post ik het hier moet ervandoor nu . alvast bedankt al.
  4. Heb ik al eens gedaan en niemand anders in de buurt zit op hetzelfde kanaal.
  5. Men modem zit een verdiep onder mij en mij pc staat er juist boven.
  6. Het probleem is dat da nie gaat alle nu toch nog niet men stopcontacten zijn nog nie orde . ik heb internet 60 van telenet.
  7. Download Speed: 16885 kbps (2110.6 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 2700 kbps (337.5 KB/sec transfer rate) Latency: 21 ms donderdag 29 augustus 2013 18:24:10 - - - Updated - - - Als ik bij status van draadloze netwerkverbinding ga kijken staat er bij snelheid 72Mbps
  8. Het is zo een standaard router van telenet. zo een zwarte.als ik aan het spelen ben ben ik verbonden via wifi.
  9. Ok, ik hoop hier een goed antwoord te vinden. Ik speel regelmatig een spel zoals LOL of DOTA en ik ondervindt constant LAG maar die is er enkel als mijn vriendin op haar pc(macbook) zit te surfen. men draadloos netwerk heeft een snelheid van 72MBPS dit zou toch niet mogen als er maar twee pc's op het netwerk zitten. ik heb dit nog maar een paar maanden. de twee jaar dervoor heb ik er nooit last van gehad.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.