Ga naar inhoud

James.

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

James.'s prestaties

  1. Het probleem is nog steeds hetzelfde, als ik op 'Windows Firewall' of 'Een programma via Windows Firewall toestaan' of 'Status van Firewall controleren klik, gebeurt er helemaal niets. Bij 'Firewall met geavanceerde beveiliging' krijg ik nog steeds dezelfde foutcode.. Toch al bedankt voor de hulp tot nu toe
  2. Hier is de logfile van de adwcleaner : AdwCleaner[S0].txt
  3. Sorry voor de late reactie, hier is hopelijk nu de volledige versie : zoek-results.log
  4. Hier is het zoek.exe-resultaat : zoek-results.log
  5. Ja deze instellingen staan net zoals in het plaatje.
  6. Ja dat had ik al bekeken en daar staat de Firewall gestart en op automatisch, net als de services waarvan de Firewall afhankelijk is. Aangezien Dasle me verzerkerde dat het veilig is : Speccy link : http://speccy.piriform.com/results/A0auVJBa6BJDjJmwT8hCp4n
  7. Ja, heb ik reeds gedaan en dat heeft het probleem niet verholpen.
  8. Ik kom op een forum om hulp te vragen aan mensen die er iets vanaf weten, niet om mijn persoonlijke info vrij te geven aan mensen die niet eens één zin zonder fouten kunnen schrijven.
  9. Ik heb je een privébericht gestuurd met de link, ik heb liever niet dat alles online komt te staan.
  10. Hey allemaal, Sinds gisteren heb ik een probleempje met mijn Windows Firewall, ik krijg namelijk geen toegang. Deze toegang heb ik nodig omdat ik vermoed dat de instellingen gewijzigd zijn, bij elke site die ik open krijg ik volgend bericht : Als ik toegang probeer te krijgen tot de Firewall gebeurt er niets wanneer ik op 'Status van firewall controleren', 'Een programma via Windows Firewall toestaan' of gewoonweg op 'Windows Firewall' klik : Bij Windows Firewall met geavanceerde beveiliging staat er op Lokale Computer, ik weet niet of dat iets uitmaakt en dan krijg ik de volgende foutcode : Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt ! James.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.